Παπαδοπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε»

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια του Ηρακλή για άνοδο, ο νέος τεχνικός των «κυανολεύκων», Νίκος Παπαδόπουλος , εξακολουθεί να πιστεύει στην κατάκτηση του στόχου.

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι, λίγο μουδιασμένα. Φάνηκε ότι υπήρχε αρκετό άγχος, γιατί το ματς ήταν σημαντικό. Στη συνέχεια όμως, όσο περνούσε ο χρόνος ισορροπήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μαζί με τις αλλαγές που βοήθησαν, η ομάδα είχε την πλήρη υπεροχή, είχε και τις προϋποθέσεις να κάνει γκολ, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση από τους ποδοσφαιριστές , τα δίνουν όλα, δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από την προσπάθεια που κατέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο. Στο ποδόσφαιρο, χρειάζεται και η τύχη και σήμερα δεν την είχαμε. Θα μπορούσε και ο διαιτητής να μας δώσει πέναλτι, από εκεί που ήμουν φάνηκε να υπάρχει παράβαση. Έτσι θα κερδίζαμε και το παιχνίδι» τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ηρακλή και πρόσθεσε: «Δεν κινδυνέψαμε σχεδόν καθόλου, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό όμως που είπα στα παιδιά, είναι ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια, υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Πιστεύω στην ομάδα και σε όλα τα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται για να ανεβάσουμε τον Ηρακλή, όσο πιο ψηλά γίνεται»

Σε νέα ερώτηση για την διαιτησία είπε: «Δεν θέλω να σχολιάσω την διαιτησία, αν και πιστεύω ότι υπήρξε παράβαση. Μπορεί να κάνω και λάθος, εκεί όμως θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και να κερδίσουμε το ματς. Συμβαίνουν αυτά. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω δείξει πιστεύω σε όλους τους παίκτες ότι τους πιστεύω. Θα παίξουν όλοι. Υπάρχει το υλικό και αυτό που κοιτάζω είναι να βγάζω θετική ενέργεια προς όλα. Αν γίνει το αντίθετο θα δυσκολέψουν κι άλλο τα πράγματα. Θεωρητικά η αρχή ήταν εύκολη με παιχνίδια, που μπορούσαμε να το κερδίσουμε, όμως υπάρχουν προσωπικότητες και μάλιστα πολλές που πρέπει να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους.  Σίγουρα υπάρχει μια απογοήτευση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».

Τέλος σχετικά με το τι σκοπεύει να αλλάξει στην ομάδα είπε: «Είναι δύσκολο να αλλάξεις πολλά πράγματα σε δύο ημέρες, να βάλουμε πολλά στο κεφάλι των ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν όμως στοιχεία όπως το να παίζουμε γρήγορα στην επίθεση και να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ, που μπορούμε να τα βελτιώσουμε. Σήμερα δεν τα πήγαμε καλά στο σκοράρισμα. Θα προσπαθήσω να αλλάξω την εικόνα, σε συνδυασμό βέβαια με το να παίρνουμε παιχνίδια».

Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Νικολαίδης του Αιγινιακού επεσήμανε: «Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ένα παραπάνω διότι, ο Ηρακλή προερχόταν από δύο άτυχα αποτελέσματα και ήθελε τη νίκη. Ξέραμε ότι θα είχε την βοήθεια του κόσμου, ότι ήρθε καινούργιος προπονητής, ότι θα έφερνε έναν άλλο αέρα και είχαμε ένα δύσκολο έργο. Εμείς από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και η αλήθεια είναι ότι  ξεκινήσαμε καλά, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος η απόδοση μας έπεφτε ενώ η απόδοσή του Ηρακλή ανέβαινε. Από όσο θυμάμαι εγώ την ομάδα, πρώτη φορά παίξαμε ένα ημίχρονο κάνοντας άμυνα. Ανταποκριθήκαμε όμως καλά και  δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει πολλές ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα για εμάς είναι θετικό. Έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια και λόγω των ταξιδιών, αλλά και των παιχνιδιών».