Ζέκα: “Τραγούδησα τον ύμνο που έμαθα πριν 6 μήνες”

Ο Κάρολος Ζέκα μίλησε στην “A bola” για το ντεμπούτο του με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.  «Ήταν ίσως η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου» είπε και συνέχισε:

«Ήταν ένα μεγάλο συναίσθημα, τόσο όταν άκουσα τον εθνικό ύμνο, όσο και όταν μπήκα στο γήπεδο. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να κάνω το ντεμπούτο μου με την ελληνική εθνική ομάδα σε έναν αγώνα προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν μια μαγική στιγμή. Τραγούδησα τον ύμνο, που έμαθα πριν πέντε, έξι μήνες. Ήταν ανάμεικτα συναισθήματα. Πέρασαν από το μυαλό μου, όλα… Από πού ήρθα και ό, τι έχω  καταφέρει, είμαι υπερήφανος για ότι κέρδισα. Ήμουν πολύ χαρούμενος»

Ο μέσος του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε: «Σάμαρης και Μήτρογλου ήταν πολύ χρήσιμοι. Μου ευχήθηκαν καλή τύχη και με βοήθησαν. Με καλωσόρισαν σαν να ήμουνα  Έλληνας, όπως άλλωστε και όλη η ομάδα». Τέλος,υπογράμμισε:«Νιώθω μεγάλη αγάπη για τη χώρα, ταυτίζομαι με τους ανθρώπους. Με στήριξαν πάντα σε όλα όσα κατέκτησα στην Ελλάδα. Μετά από αυτά τα χρόνια σκέφτηκα να μείνω στην Ελλάδα. Αισθάνομαι Έλληνας»