Σαββίδης για πρωτάθλημα: “Η ώρα μας ήρθε ήδη”

Ο Ιβάν Σαββίδης φιλοξενήθηκε ραδιοφωνικά στο Metropolis 95,5 και μίλησε για τα σημαντικά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, καθώς και για το πολυπόθητο πρωτάθλημα που η ώρα του..ήρθε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ. Αναλυτικά:

Για τους Πόντιους ομογενείς που συνάντησε στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου: «Χάρηκα που φώναζαν “ζει ο Πόντος”. Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος κουβαλάει στις ψυχές του τα συναισθήματα και τις ελπίδες και δείχνει ιδιαίτερη αγάπη στην ιστορική πατρίδα του».

Για τις επικείμενες κόντρες με τον Παναθηναϊκό: «Θα έχουμε τρία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία. Ο ΠΑΟΚ είναι παντού και παντού. Εδώ σήμερα αισθάνθηκα το απόλυτο αίσθημα της Τούμπας. Ελπίζω ότι τα παιδιά που θα αγωνιστούν και κόντρα στον Παναθηναϊκό και κόντρα στις άλλες ομάδες στο Κύπελλο και το Πρωτάθλημα θα ακούσουν και θα καταλάβουν ότι χρειαζόμαστε Κύπελλο».

Για το πότε θα πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα: «Η ώρα μας ήρθε ήδη. Το πιο σημαντικό είναι η πίστη και όλα θα γίνουν. Χρειάζεται υπομονή, συμβαίνουν αλλαγές και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο μέλλον μπροστά του».