Σοκ για τα Χανιά: Στον «αέρα» το παιχνίδι με τον Άρη!

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκονται τα Χανιά, αφού το μέλλον τους στην συνέχεια της Football League είναι στον «αέρα» .

Αυτό γιατί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε να ανακαλέσει το πιστοποιητικό συμμετοχής των Κρητικών στο πρωτάθλημα λόγω κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής, μην κάνοντας παράλληλα αποδεκτό το αίτημα της ομάδας για δεκαπενθήμερη παράταση.

Μέχρι λοιπόν να αποπληρωθεί το οφειλόμενο ποσό αγώνες τις ομάδας δεν θα μπορούν να οριστούν. Αν αυτό γίνει για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές, τότε η ομάδα θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Στην επόμενη αγωνιστική τα Χανιά υποδέχονται τον Άρη και μόνο σίγουρο δεν είναι ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί, καθώς θα πρέπει πρώτα να γίνει η αποπληρωμή των οφειλών μέσα στην εβδομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Ε.Α.:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη συνεδρίαση της 23.03.17 έθεσε υπό διάσκεψη το με ημερομηνία 10.03.17 αίτημα της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ περί χορήγησης δεκαπενθήμερης παράτασης για τη συμπλήρωση της ολοσχερώς καταπεσούσας εγγυητικής της επιστολής. Κατά τη σημερινή της τηλεφωνική διάσκεψη, η Επιτροπή αποφάσισε την ανάκληση του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3 του ν.2725/1999, όπως ισχύει, που έχει χορηγηθεί στην ως άνω ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, λόγω της μη ως άνω συμπληρώσεως».