Τα είπαν παίκτες-διοίκηση

Στην προπόνηση του Άρη βρέθηκαν δύο από τα μέλη του νέου δ.σ. της ΠΑΕ. Μία επίσκεψη αναμενόμενη, αλλά και επιβεβλημένη, καθώς αποτελούσε κατά κάποιο τρόπο απαίτηση των ποδοσφαιριστών να έχουν μία ενημέρωση για τις εξελίξεις. Οι Φουρλίγκας και Κουζούνιας βρέθηκαν στο Νέο Ρύσιο και είχαν μία κουβέντα με τους παίκτες, ώστε να τους εξηγήσουν τι περίπου θα γίνει από δω και πέρα και πως θα κινηθεί η νέα διοίκηση.

Τα δύο μέλη της ΠΑΕ υποσχέθηκαν ειλικρίνεια, αλλά και μία προσπάθεια για εξεύρεση λύσεων. Τόνισαν πως βασικό μέλημα της διοίκησης είναι να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στην Football League και ζήτησαν λίγες ημέρες υπομονή. Παράλληλα, υποσχέθηκαν πως θα έχουν επαφές με κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά για προσωπικά ζητήματα.

Εκ μέρους των παικτών του Άρη μίλησαν δύο εκ των αρχηγών, οι Βανγκέλι και Διούδης, ενώ θα πρέπει να τονιστεί πως υπήρξε συμφωνία, παρά τα όποια προβλήματα, να συνεχιστούν οι προπονήσεις μέχρι τον επόμενο μήνα.

Στα της προπόνησης, επέστρεψε και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα ο Μιχάλης Μανιάς (απουσίασε μία μέρα παραπάνω κατόπιν σχετικής άδειας), ενώ έγινε και παιχνίδι με την Κ20. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 4-4. Για την πρώτη ομάδα τρία γκολ πέτυχε ο Καραγιάννης και ένα ο Αγγελούδης, ενώ τα τέρματα της Κ20 σημείωσαν οι Σίμου, Βασιλούδης, Ξόμπλιος και Μπάλιος.
Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή στο Ν. Ρύσιο.