«Ονειρεύομαι να βάλω γκολ»

Στη χθεσινή Media Day του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, μεταξύ άλλων μίλησε και ο Νάνο. Ο Ισπανός αριστερός μπακ, που αποκτήθηκε από την Πονφεραδίνα της Σεγούντα Ντιβιζιόν, αλλά είναι μία από τις αποκαλύψεις της Λίγκας με την σταθερά καλή του παρουσία φέτος.

Ο Ισπανός μπακ είπε τα εξής :

Για το αν περίμενε να διεκδικήσει τίτλο στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα : «Μέχρι να έρθει η στιγμή εκείνη δεν το σκέφτεσαι… Εγώ ήρθα σε αυτή την ομάδα για να προσπαθήσω να παίξω αυτού του είδους αγώνες, τα πλέι οφ επίσης και μακάρι στο τέλος της χρονιάς να μπορέσουμε να γιορτάσουμε ωραία πράγματα».

Για το αν περίμενε αυτή την εξέλιξη του ΠαναθηναΪκού :
«Στην αρχή δεν το περίμενα… Επίσης τότε δεν γνώριζα ούτε την χώρα, αλλά όπως είπα και πριν ήρθα εδώ για να παίξω αυτού τους είδους τους αγώνες. Είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε εδώ και μέχρι τώρα εκπληρώνονται όλα τα όνειρα και όλες οι επιθυμίες που είχα».

Για το αν οι αγώνες με του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ είναι οδηγός για τον τελικό : «Ελπίζουμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε πως παίζουν οι αντίπαλοι, ο προπονητής μας δουλεύει πάνω σε αυτό καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, έχουμε δει βίντεο, ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως παίζουν οι αντίπαλοι και θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε λάθη και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν».

Για το που θα κριθεί ο τελικός :
«Νομίζω όλα θα παίξουν τον ρόλο τους… Όπως είπα και πριν, να μην κάνουμε λάθη και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε».

Για το αν πιστεύει ότι θα σκοράρει και πάλι επί του ΠΑΟΚ :

«Μακάρι να γίνει αυτό… Είναι κάτι που ονειρεύομαι και βέβαια θα ήθελα να συμβεί».

Το μήνυμά του για τον κόσμο :
«Καταρχάς να χαρούνε τον αγώνα, εμείς τους υποσχόμαστε ότι θα αφήσουμε το κορμί μας στον αγωνιστικό χώρο γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το Κύπελλο στο γήγπεδό μας…»