Λάσκαρης: “Πλάνο πενταετίας, να ξαναφτάσουμε τον Άρη εκεί που αξίζει”

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, μίλησε στο “eviabasket.gr” για την προσπάθεια των “κίτρινων” απέναντι στην Κύμη καθώς και για το πλάνο που ακολουθεί ο ίδιος και οι διοικούντες “για να ξαναφτάσουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει”, σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Πιο αναλυτικά:

«Ο πρώτος στόχος της ομάδας μας είναι η είσοδος ως 4οι στα play-off. Η ομάδα φτιάχτηκε για να προκριθεί στο final-4 στο Champions League, δεν μας βγήκαν όμως κάποιες επιλογές και μείναμε μακριά από αυτό το στόχο. Είχαμε τραυματισμούς, διάφορα θέματα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.

Ήταν αξιέπαινη η προσπάθεια της Κύμης, αλλά από την άλλη εμείς ως Άρης δεν έπρεπε να πάμε παράταση για να κερδίσουμε τον αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει να μείνει στην κατηγορία χωρίς να υποτιμώ σε καμιά περίπτωση την προσπάθεια της τοπικής ομάδας. Μπράβο στην Κύμη για την υπερπροσπάθεια, αλλά ο Άρης δεν έπρεπε να παίξει τέτοιο μπάσκετ. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζει πιο εύκολα».

Παράλληλα ο Νίκος Λάσκαρης δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια του Άρη, επισημαίνοντας πως στην ομάδα λειτουργούν με στόχο την επιστροφή στην κορυφή όπως τις δεκαετίες του ’80 και ’90. «Είναι ο στόχος μας αυτή τη στιγμή, ξεκινήσαμε ένα πλάνο πενταετίας για να ξαναφτάσουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει».