Σαρλής: “Ενδιαφέρον από όμιλο των ΗΠΑ για τον Ηρακλή”

Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής. Μάλιστα, αποκάλυψε ενδιαφέρον επιχειρηματικού ομίλου απο την Αμερική για τον Ηρακλή. Αναλυτικά:

«Πρόσφατα υπήρξε κρούση από επιχειρηματικό όμιλο στις ΗΠΑ στον Παπαθανασάκη και εκτός από τα χρέη της ΠΑΕ που τα αναλαμβάνουν, αυτός ζήτησε και 1,5 εκ. ευρώ για τον εαυτό του. Αν συνεχίσει αυτήν την τακτική θα έχουμε μεγάλο θέμα. Εγώ όταν το έμαθα, τους είπα να το ανακοινώσουν γιατί αυτός ακόμη μας πουλάει τρέλα, την ώρα που ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι με το ένα πόδι στον τάφο.

Δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι το ενδιαφέρον. Μας είπαν ότι μπορεί να γίνει κάτι. Ας έχουμε υπομονή ως την Παρασκευή. Πρέπει σήμερα αύριο να γίνει γνωστό, προκειμένου ως την Παρασκευή να πάρουν μια εβδομάδα παράταση για να ρυθμίσουν τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ και η ομάδα να παίξει κανονικά με τον κόσμο της στην Κέρκυρα.

Δεν πρέπει να μιλήσω περισσότερο, ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος σε βαθμό κακουργήματος. Όσο ζητάει 1,5 εκ. ευρώ για τον εαυτό του θα έχουμε πρόβλημα. Είναι άρρωστοι Ηρακληδείς, οι οποίοι κατ’ αρχήν αποσύρθηκαν, όμως, αν γίνει κάτι εδώ μπορούμε να τους “παντρέψουμε”.

Μεγάλωσαν στην κερκίδα και σήμερα δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ. Ενδιαφέρονται εδώ και καιρό, όμως, δεν τα βρίσκουν με τον Παπαθανασάκη. Παλιότερα ζητούσε και περισσότερα χρήματα για τον εαυτό του. Είναι κρίσιμες οι δύο επόμενες ημέρες, πρέπει να κάνουμε υπομονή».