«Ο Σαββίδης θέλει Ολυμπιακό στον τελικό»

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Τουρσουνίδης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εμπειρία του ταξιδιού στη Νέα Υόρκη και στην επαφή που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM:

“Η εμπειρία αυτή ήταν εκπληκτική και εμείς και τα παιδιά εκεί του ΠΑΟΚ αλλά και όλος ο Ελληνισμός πήρε μια πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ έδωσε το “παρών” εκεί μαζί φυσικά και με τον μεγαλομέτοχο, Ιβάν Σαββίδης. Ήταν εκπληκτικό, πήγαμε στην παρέλαση στο κέντρο του… κόσμου, στην Νέα Υόρκη και έβλεπες παντού ελληνικές σημαίες, ελληνικά κασκόλ και εκδηλώσεις λατρείας για την Ελλάδα. Και φυσικά στην παρέλαση βλέπαμε σημαίες του ΠΑΟΚ, κασκόλ της ομάδας και να φωνάζουν για τον ΠΑΟΚ. Το ταξίδι αυτό θα μου μείνει αξέχαστο, εισπράξαμε μόνο αγάπη για τον ΠΑΟΚ”.

Αναφορικά με τους προβληματισμούς των ομογενών για τον ΠΑΟΚ: “Αυτό που επικρατεί σε όλες τις τάξεις πλέον του ΠΑΟΚ είναι ο ενθουσιασμός και η σιγουριά που βγάζει ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτό απορρέει σε όλες τις τάξεις, όχι μόνο στην ομογένεια αλλά και σε μας τους ίδιους”.

Για τον Ιβάν Σαββίδη: “Πρώτη φορά γνωριστήκαμε και ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες περισσότερες. Ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι σαν και εμάς. Σίγουρα είναι ένας τεράστιος επιχειρηματίας αλλά βλέπει τα πράγματα σαν και εμάς.

Όταν έφτασε στην παρέλαση και είδε τα κασκόλ του ΠΑΟΚ, εμάς και τα παιδιά, πήδηξε από τα κάγκελα και ήρθε και μας αγκάλιαζε έναν-έναν. Αυτά δεν γίνονται, αν δεν έχεις την τρέλα δεν τα κάνεις… Και δεν τα κάνει για να τον βάλουν στις εφημερίδες, δεν έχει ανάγκη, τα κάνει γιατί είναι τρελός με τον ΠΑΟΚ”.

Ένα μήνυμα στους ομογενείς της Νέας Υόρκης: “Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για αυτές τις τέσσερις μέρες φιλοξενίας. Για την μεγάλη αγάπη, εκτίμηση και τον σεβασμό που έδειξαν απέναντι στα πρόσωπα μας αλλά και απέναντι στον ΠΑΟΚ. Μακάρι να γίνουν και άλλες ανάλογες εκδηλώσεις και να πάνε και άλλοι στην Αμερική. Εμείς τους θεωρούμε μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, αποκτήσαμε φίλους! Αν τον ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις. Μπορεί να τους δούμε σύντομα πάντως στον τελικό του κυπέλλου, αυτό τους είπε και ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο πρόεδρος είναι σίγουρος ότι θα πάμε στον τελικό και μάλιστα τους είπε ότι όσοι θέλουν να ‘ρθουν θα είναι ευπρόσδεκτοι . Τόνισε επίσης ότι θέλει τον Ολυμπιακό στον τελικό”.