By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Πρόστιμα μαμούθ!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόστιμα μαμούθ!

Τhessports
Last updated: 29/03/2017 09:54
Τhessports
Share
SHARE

H OYΕΦΑ επέβαλε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας στον ΠΑΟΚ πρόστιμο 23.000 ευρώ και αποφάσισε να μείνει κλειστή η θύρα 4 στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της νέας σεζόν…

Ο ΠΑΟΚ είναι καλός… πελάτης της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας και σ΄ αυτή την πενταετία Σαββίδη, μόνο τα πρόστιμα, χωρίς να υπολογίζονται τα διαφυγόντα κέρδη από τα τέσσερα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, έχουν φτάσει σε… δυσθεώρητα ύψη!

Με το τελευταίο πρόστιμο, που επέβαλε η ΟΥΕΦΑ, το σύνολο των προστίμων, που έχουν επιβληθεί στην ΠΑΕ σ΄ αυτή την πενταετία, που έχει τα ηνία της ο Ιβάν Σαββίδη, έχει φτάσει τις 640.000 ευρώ, ένα ποσό, που προκαλεί… ίλιγγο και βέβαια, μεγάλη δυσαρέσκεια στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ,

που την έχει εκφράσει πολλάκις σε διοικητικά συμβούλια. Ο Σαββίδης θεωρεί αδιανόητο να καλείται να πληρώνει ο ΠΑΟΚ αυτά τα χρήματα «χωρίς κανένα λόγο», όπως έχει ειπωθεί χαρακτηριστικά.

Η πιο βαριά καμπάνα, έπεσε στο περίφημο παιχνίδι με την Ραπίντ Βιέννης και ήταν 150.000 ευρώ, ακολούθησαν τα 70.000 ευρώ για το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, τα 53.000 ευρώ για το καλοκαιρινό παιχνίδι με τον Άγιαξ και τα 49.000 ευρώ για το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα του 2014 (άλλα 22.000 ευρώ για το φετινό με τους Ιταλούς)

Για το παιχνίδι με την Γκαμπάλα ο ΠΑΟΚ πλήρωσε πέρσι 35.000 ευρώ, ενώ έχουν επιβληθεί δύο πρόστιμα των 30.000 ευρώ (Ζίμπρου, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και άλλα τρία των 20.000 ευρώ (Σάλκε – ΠΑΟΚ το 2013 και με την Μπρόντμπι και την Μπενφίκα στην Τούμπα).

Σχεδόν όλα τα πρόστιμα, έχουν επιβληθεί για καπνογόνα, για κόσμο που κάθεται στις σκάλες στα διαζώματα και μπλοκάρει τους διαδρόμους διαφυγής και για πανό με απαγορευμένο περιεχόμενο. Γι΄ αυτά τα «αδικήματα», ο ΠΑΟΚ είναι μαυρισμένος στην ΟΥΕΦΑ, καθώς από το 1997, που επανήλθε στα ευρωπαϊκά κύπελλο, δέχεται σχεδόν σε κάθε ματς πρόστιμο γι΄ αυτούς τους λόγους!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε δύο περιπτώσεις, στα εκτός παιχνίδια με Σάλκε και Μπενφίκα το 2013, η ΟΥΕΦΑ υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ να έρθει με τις γηπεδούχες ομάδες και να καλύψει τις δαπάνες για τις ζημιές, που έγιναν στην κερκίδα των φιλοξενουμένων. Το ίδιο συνέβη και στην προ Σαββίδη εποχή, στα παιχνίδια με Χέερενφεν, Φενέρμπαχτσε, Βιγιαρεάλ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πηγή : FORZA

Σχετικά άρθρα

Εθνικές: Δράση για δύο «ασπρόμαυρους»
O Αντετοκούνμπο στον τελικό του Champions League!
Έπαιξε στη νίκη του Μεξικό ο Σάντσες
Πάλεψε, αλλά είπε «αντίο» στη σεζόν με ήττα ο ΠΑΟΚ
Eπιβραβεύει τις νταμπλούχες του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ο Νέρι Καστίγιο έγινε… ψαράς! (pics)
Next Article «Τελειώνουν» Γκοντό και Κοσίτσκι

Τελευταία νέα

Αντετοκούνμπο: «Παλιά πωλούσα ρολόγια για να ζήσω, τώρα υπάρχει σειρά με το όνομά μου»
ΜΠΑΣΚΕΤ
31 May, 2026
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
LIFE
31 May, 2026
Κρατάει και Χάρελ ο Άρης
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
31 May, 2026
Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής
MEDIA
31 May, 2026
Follow US