Κλεώπας: «Μπορεί να λυθεί το πρόβλημα του Αρη με το Ν. Ρύσιο»

Ο πρόεδρος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Άρης, Λάκης Κλεώπας με δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis 95,5 αναφέρθηκε στο θέμα που υπάρχει με το Ν. Ρύσιο.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλημα με το Ρύσιο. Ανήκει στην Π.Α.Ε., που τελεί υπό εκκαθάριση. Ενημέρωσα πριν 20 μέρες τον κ. Καρυπίδη και μου είπε θα μιλήσουμε αλλά ποτέ δε μου τηλεφώνησε. Εχει πολλά προβλήματα με την ομάδα και την αδειοδότηση, αλλά πρέπει να συζητήσουμε και το θέμα του Δασυγένειου. Οσον αφορά τη Φ.Α.Ε. υπάρχει η πληροφορία ότι θα ζητήσει ενημέρωση για τους λόγους που η ομάδα χρησιμοποιεί το ακίνητο, καθώς –τυπικά- δεν ανήκει στην κατοχή της.

Ο νόμος 44/10 του 2016 το λέει ξεκάθαρα: Ο,τιδήποτε έχει σχέση με το ρεύμα και το νερό υπεύθυνος ποινικά είναι ο εκκαθαριστής. Πρέπει να λήξει η εκκαθάριση. Εκείνο που με στενοχωρεί είναι η απαξίωση προς το πρόσωπο μου. Απευθύνομαι στον πρόεδρο της εταιρίας, ο οποίος δεν έρχεται σε επαφή, όταν του ζητώ.

Δεν είναι μόνο κυνικός ο τρόπος ζωής των ανθρώπων, αλλά το θέμα είναι ότι έχει υπογράψει συμφωνητικό. Μπορώ να κινήσω κάποιες διαδικασίες. Ο Ερασιτέχνης δεν έχει κανένα λόγο να ανακατευτεί. Περισσότερο φοβάμαι την εφορία, γι’ αυτό και ήθελα να ενημερώσω τον κ. Καρυπίδη. Μπορεί να λυθεί το θέμα και χωρίς προβλήματα».