ΠΑΟΚ για Λημνιό και στο βάθος Κατράνης!

Ματιές στο Περιστέρι ρίχνει ο ΠΑΟΚ καθώς μετά τον Αλέξανδρο Κατράνη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται «ζεστά» και για τον Δημήτρη Λημνιό.

Σύμφωνα με το atromitistas.gr ο 19χρονος εξτρέμ βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με το ενδιαφέρον του «δικέφαλου του Βορρά» να είναι πιο «ζεστό». Ο Ατρόμητος είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των τριών ομάδων και τις προθέσεις τους για τους δύο 19χρονους παίκτες.

Στο Περιστέρι έχει μεταφερθεί ότι ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να καταθέσει άμεσα πρόταση για τον Λημνιό, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για τον Κατράνη, ο οποίος είχε απασχολήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης και στις αρχές της σεζόν, λίγο αφότου είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ατρόμητο.

Οι αξιώσεις του Ατρομήτου για τον Λημνιό είναι πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ και για τον Κατράνη 800.000 ευρώ. Οι οικονομικές απαιτήσεις επίσης έχουν γνωστοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους, όπως και η πρόθεση διατήρησης ποσοστού μεταπώλησης.

Ο Ατρόμητος έχει επενδύσει πολλά στα δύο νεαρά παιδιά από τον Βόλο, ενώ λόγω των διασυνδέσεων στην Ιταλία του γραφείου μάνατζερ που τους εκπροσωπεί, οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι θα υπάρξουν αξιόλογες προτάσεις και από τη γειτονική χώρα.

Τόσο ο Λημνιός όσο και ο Κατράνης αποτελούν προϊόντα της δουλειάς που γίνεται στις Ακαδημίες του συλλόγου και καθιερώθηκαν στην ενδεκάδα του Ατρομήτου με τον Γιώργο Κορακάκη, ο οποίος τους γνώριζε όσο κανείς άλλος από τη συνεργασία τους στην Κ-20.