«Σφραγίζουν» την Ομόνοια!

Απίστευτο: Η Ελληνική Αστυνομία, με την σύμφωνη γνώμη της πολιτικής ηγεσίας, «σφραγίζει» την Ομόνοια από το βράδυ της Παρασκευής! Με αυτό την απόφαση – μνημείο προσπαθούν να έχουν… ήσυχο το κεφάλι τους, καθώς στόχος τους είναι να μην συγκεντρωθούν στα πέριξ της αθηναϊκής πλατείας, φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που διαμένουν στην πρωτεύουσα ή θα θελήσουν να μεταβούν στην Αθήνα από άλλα μέρη και πόλεις της νοτίου Ελλάδας.

Με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ το γραφείο του Πανελληνίου συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ θα κλείσει το βράδυ της Παρασκευής, άσχετα αν ο συγκεκριμένος σύνδεσμος έχει πάρει επίσημα περίπου 2.000 εισιτήρια του τελικού τα οποία είτε θέλει, είτε δεν θέλει θα πρέπει να τα έχει διαθέσει στα μέλη του ως εκείνη την ώρα.

Η συγκεκριμένη απόφαση δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ από την Νότια Ελλάδα.Και αυτό διότι υπάρχουν εκατοντάδες φίλαθλοι από την Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγαίου που έχουν κανονίσει να παραλάβουν τα εισιτήρια που τους αναλογούν έως το μεσημέρι του Σαββάτου από τα γραφεία του Πανελληνίου. Τα οποία όμως θα είναι κλειστά!

Μάλιστα, η Αστυνομία σχεδιάζει να ανακοινώσει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τα ξημερώματα του Σαββάτου προκειμένου να μην κυκλοφορεί… ψυχή στην Ομόνοια!

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες περίπου 500 οπαδοί του ΠΑΟΚ σκόπευαν να ταξιδέψουν με τρένο στην Αθήνα. Από την αστυνομία ανέφεραν στην σημερινή σύσκεψη: «Θα γυρίσουμε το τρένο πίσω στη Θεσσαλονίκη και με τους 500 οπαδούς. Δεν πρόκειται να αποβιβαστούν στο σταθμό Λαρίσης».

Σύμφωνα με το σχέδιο της Αστυνομίας για την κάθοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ με περίπου 300 λεωφορεία θα υπάρχουν αστυνομικοί σε όλες τις αερογέφυρες για τυχόν ενέδρες που θα επιχειρήσουν να στήσουν οπαδοί άλλων ομάδων, ενώ έγινε γνωστό πως από τη Θεσσαλονίκη και σε κάθε νομό που θα εισέρχεται το κομβόι, θα υπάρχει προστασία από τις κατά τόπο αρμόδιες αστυνομικές διευθύνσεις (Πιερίας, Λάρισας, Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Αττικής).