«Να μην αφήσουμε το παραμικρό περιθώριο»

Ο Θόδωρος Ζάρας αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν εύκολα ματς και ότι ο στόχος της ομάδας είναι η 4η θέση.

«Γεια σε όλους σας!

Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι στην Χαλκίδα κόντρα στην Κύμη, το οποίο κρίθηκε στην παράταση. Είμαστε, όμως, χαρούμενοι που τελικά όλα πήγαν καλά και πήραμε το διπλό.

Ανάμεσα στην ομάδα που αντιμετωπίσαμε στην 23η αγωνιστική και σε αυτή που θα αντιμετωπίσουμε στην 24η υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής: Η Κύμη παλεύει να σωθεί και να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία, όπως και ο Απόλλωνας Πάτρας, τον οποίο θα υποδεχθούμε στο «Nick Galis Hall».

Ο Απόλλωνας είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, ειδικά στο transition. Έχει δύο τρεις παίκτες που είναι πολύ επιθετικοί στο καλάθι. Έχει ποιότητα ως ομάδα και η βαθμολογική της θέση την αδικεί. Παρόλα αυτά, εμείς πρέπει να μπούμε δυνατά στο ματς και να μην αφήσουμε το παραμικρό περιθώριο στον αντίπαλό μας να κυνηγήσει τη νίκη, προκειμένου να έχουμε ένα εύκολο απόγευμα. Βέβαια, όπως έχει φανεί από την δύσκολη φετινή σεζόν, δεν υπάρχουν εύκολα απογεύματα…

Παρ’ όλα αυτά, εμείς θέλουμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας και να βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση του βασικού μας στόχου στην παρούσα φάση, που είναι η κατάκτηση της 4ης θέσης στην κανονική διάρκεια.

Από κει και πέρα είμαστε χαρούμενοι που μετά από αρκετό καιρό θα έχουμε στο πλευρό μας ξανά τον φίλαθλο κόσμο μας και θέλουμε να του ‘χαρίσουμε’ νίκη με μια καλή εμφάνιση».