Ο Δώνης για την… εξαφάνισή του!

Παρότι η οικογένειά του δήλωσε την εξαφάνισή του και οι αρχές τον αναζητούσαν για περίπου 48 ώρες, ο Γιώργος Δώνης θέλησε να υποβαθμίσει την υπόθεση.

«Ήταν προγραμματισμένο να πάω στο Ντουμπάι. Έφυγα πολύ αργά και έχασα το κινητό μου. Τα παιδιά μου φοβήθηκαν, γιατί έχω πολύ συχνή επικοινωνία και απόρησαν. Το θέμα λύθηκε πολύ γρήγορα, αλλά ξέρετε, τα κλικ υπερισχύουν. Το ζήτημα ήταν καθαρά προσωπικό και σχετιζόταν και με θέμα συγγενικού μου προσώπου. Ήξερα ότι θα βγει το θέμα. Έγινε για το κλικ», δήλωσε σε επίσκεψή του στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ ο 47χρονος τεχνικός αλλά μάλλον δεν έπεισε κανέναν.

Σύμφωνα με την δήλωση εξαφάνισης της οικογένειάς του στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς το βράδυ της Πέμπτης 23/3, τα ίχνη του Γιώργου Δώνη χάθηκαν τα μεσάνυχτα της προηγούμενης μέρας (Τετάρτη 22/3), ενώ στο διάστημα που μεσολάβησε, ο γιος του, Τάσος, εγκατέλειψε την αποστολή της εθνικής Ελπίδων, δεν ακολούθησε την ομάδα στην Πολωνία και ταξίδεψε εσπευσμένα στην Αθήνα προκειμένου να συνδράμει στην αναζήτηση του πατέρα του.