Τα συγχαρητήρια του Άρη και των Μπακς στον Γκάλη! (pic)

Η ΚΑΕ Άρης συνεχάρη το Νίκο Γκάλη της για τη μεγάλη αναγνώρισή του, με την είσοδό του στο Hall of Fame του παγκόσμιου μπάσκετ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει τη μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια της για την είσοδο του Νίκου Γκάλη στο Basketball Hall of Fame!

Ο μεγαλύτερος Έλληνας καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών βιώνει την υπέρτατη τιμή, αφού όπως ανακοινώθηκε επίσημα, μπαίνει στο πάνθεον του παγκόσμιου μπάσκετ, σε εκδήλωση που θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017. Ο Νίκος Γκάλης θα ενταχθεί στο Basketball Hall of Fame μαζί με τεράστιες μορφές του αθλήματος, όπως ο Tracy McGrady και ο Jerry Krause.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. συγχαίρει γι’ αυτήν την τιμή τον θρύλο της ομάδας μας, που άλλαξε τη μοίρα του ελληνικού μπάσκετ και αποτέλεσε θεμέλιο λίθο για τη δημιουργία της Αυτοκρατορίας του Άρη».

Κάτι αντίστοιχο έκαναν και οι Μιλγουόκι Μπακς εξηγώντας πως ο «Γκάνγκστερ» είναι ένα από τα ινδάλματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

«Συγχαρητήρια στον Νίκο Γκάλη, ένα από τα ινδάλματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον άνθρωπο που έβαλε το μπάσκετ σε κάθε ελληνικό σπίτι, για την είσοδό του στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame με τη φουρνιά του 2017» αναφέρει το μήνυμα του Μιλγουόκι στο Facebook.