By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Έτσι θα πετύχουμε κάτι καλό…»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Έτσι θα πετύχουμε κάτι καλό…»

Τhessports
Last updated: 01/04/2017 21:14
Τhessports
Share
SHARE

Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε στη NOVA για το αυριανό παιχνίδι με τη Λάρισα και την… τελική ευθεία της σεζόν.

Αναλυτικά:

Για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ: «Είναι ένα παιχνίδι που έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει. Στα τελευταία παιχνίδι η ΑΕΛ έχει δείξει ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Νομίζω ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από ότι στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι στο γήπεδό τους. Ξέρουμε ποιον έχουμε μπροστά μας και θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε του τρεις πόντους» .

Για την αλλαγή προπονητή της ΑΕΛ: «Αυτό παίζει πάντα ρόλο σε μία ομάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να δείξουν πράγματα στον καινούργιο προπονητή και να του αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση στην ομάδα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και αυτό τον παράγοντα την Κυριακή» .

Για το αν βοήθησε η διακοπή: «Αυτό θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε δουλέψει πολύ αυτό το χρονικό διάστημα και θέλουμε όλοι να δείξουμε ότι η δουλειά που κάναμε δεν πήγε χαμένη» .

Για τις επιτυχίες της ομάδας μετά από διακοπές και αν θα συνεχιστεί αυτό: «Μακάρι να τα καταφέρουμε, αλλά δεν νομίζω ότι αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο. Σημασία έχει το πως θα είμαστε εμείς στον αγωνιστικό χώρο και πως θα αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο» .

Για τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην νίκη: «Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να βγάλουμε το καλό πρόσωπο που έχουμε δείξει μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις. Στο 80% των αγώνων νομίζω τα καταφέραμε, αλλά είναι φυσιολογικό να μην το καταφέρνουμε πάντα. Πρέπει να βγάλουμε τα θετικά μας στοιχεία στο χορτάρι» .

Για το αν δίνει ψυχολογική ώθηση το γκολ στο φινάλε κόντρα στον Πανιώνιο: «Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε την νίκη. Είναι κάτι δευτερεύον ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη. Πήραμε το τρίποντο και μας βοήθησε να είμαστε πιο άνετοι και με πιο καθαρό μυαλό για να δουλέψουμε τις μέρες της διακοπής, ώστε να φανούμε πιο έτοιμοι στον αγώνα που έρχεται» .

Για την τελική ευθεία της σεζόν: «Αυτό που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια, είναι ότι πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μόνο έτσι πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι καλό μέχρι το φινάλε. Προς το παρόν έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι με την ΑΕΛ και τα υπόλοιπα θα τα δούμε όταν έρθει ο καιρός».

Σχετικά άρθρα

Στα «ραντάρ» του Ηρακλή ο Σάριτς
Το αποχαιρετιστήριο «γράμμα» του Μάτος στη Βάσκο
Έκανε… άνω κάτω τη Λίβερπουλ ο Λόβρεν!
ΠΑΟΚ: Προσθήκες στο τμήμα σκάουτινγκ!
Ο ΠΑΟΚ για τη νέα εποχή και το πρώτο «χτύπημα» του Μάτος!
TAGGED:ΜαλεζάςΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Τα συγχαρητήρια του Άρη και των Μπακς στον Γκάλη! (pic)
Next Article Διπλό ημίχρονο, άσο τελικό στο Καραϊσκάκη

Τελευταία νέα

Στο «ραντάρ» του Άρη ο ΜακΚίσικ!
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
7 June, 2026
Ρεάλ: Παράσταση νίκης για τον Πέρεθ!
ΔΙΕΘΝΗ
7 June, 2026
Άρης: Άνοιξε ο δρόμος για Μοκόκα
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
7 June, 2026
Αποκαλυπτικός για Άρη και Σπανούλη ο Μίλισιτς: «Εκτοξεύθηκε ξαφνικά το μπάτζετ»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
7 June, 2026
Follow US