Κωστένογλου: “Να διορθώσουμε την μέτρια εικόνα της ομάδας”

Ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη απέναντι στον Α.Ο.Χ με 1-2 είπε τα εξής:

Για τον αγώνα: «Είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη σε ένα εκτός έδρας ματς και με έναν αντίπαλο που ήθελε το αποτέλεσμα για διαφορετικούς λόγους. Στο πρώτο μέρος δεν αξιοποιήσαμε τις φάσεις που είχαμε. Με την αλλαγή του Καπνίδη προσπαθήσαμε να κάνουμε την ομάδα πιο επιθετική και παρά το γεγονός ότι στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε καλά, στο 63′ σκοράραμε για να ακολουθήσει το γκολ του Τάτου.

Είναι μία καθαρή νίκη. Ο αντίπαλος δε μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα, πέραν μίας φάσης ενώ παίζαμε με δέκα. Η μοναδική στιγμή που πάτησε με αξιώσεις στην περιοχή μας. Οταν είμαστε συγκεντρωμένοι, τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Τα παιδιά κάνουν μία συγκινητική προσπάθια. Δεν έχω παράπονο. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά».

Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα: «Αυτό το “πρέπει” μας δυσκολεύει και δεν επιτρέπει στους παίκτες να βγάλουν στο γήπεδο τις ικανότητες τους. Με εξαίρεση τα Τρίκαλα υπάρχει μία βελτίωση. Προσπαθούμε να διορθώσουμε την μέτρια εικόνα της ομάδας. Κάθε απώλεια κοστίζει. Πρέπει όμως να προσαρμοστούμε σε αυτά τα δεδομένα».