Μιλόγεβιτς: “Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα”

Ο Σέρβος τεχνικός μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί του Ατρομήτου με 2-1, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες τους για την νίκη, ωστόσο φάνηκε συγκρατημένος όσον αφορά τους στόχους της ομάδας.  Πιο αναλυτικά:

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε ότι έτσι θα ήταν. Είχαμε μία διακοπή στο πρωτάθλημα που δεν ξέρω αν μας έκανε καλό ή όχι, πριν την διακοπή ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση. Όταν δεν παίζεις δύο εβδομάδες υπάρχει ερώτημα για το πως θα είμαστε. Δεν έχω παράπονο κανέναν. Ο Μασούντ και ο Μπεν είναι πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς και έκαναν μεγάλο ταξίδι για την εθνική τους και σήμερα αγωνίστηκαν χωρίς προπονήσεις.

Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι και το στυλ του παιχνιδιού του Ατρόμητου μοιάζει με το δικό μας, ξέραμε ότι δεν θα έχουνε πολλούς χώρους στο γήπεδο. Αν δεν κάνω λάθος στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε απειληθεί καθόλου. Από εκεί και πέρα πετύχαμε το ένα γκολ και στο δεύτερο μέρος θέλαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.

Ξέρω ότι ο κ. Σα Πίντο επεμβαίνει γενικά στο παιχνίδι, έβαλε επιθετικούς για να μειώσει. Νομίζω ότι καθοριστική φάση για εμάς ήταν η φάση του Γεσίλ, αν είχε μπει γκολ εκεί θα είχαμε μία άνετη νίκη. Είχαμε κάποια προβλήματα, όπως με τον Κόρμπο και τον Μπεν που ζήτησε αλλαγή. Το 2-1 ήταν αγχωτικό για το τέλος, αλλά έστω και έτσι νικήσαμε δίκαια.

Τα παιδιά έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν και με την βοήθεια του κόσμου, που και πάλι ήταν εκπληκτικός. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Η φιλοσοφία η δική μου είναι ίδια από την αρχή. Στα παιδιά λέω ότι πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, δεν θέλω να κάνουμε λογαριασμό ακόμα. Βήμα-βήμα είμαστε πιο κοντά, όμως ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα.

Θέλουμε να ερχόμαστε χαμογελαστοί στο παιχνίδι, να βγάζουμε το πάθος τη θέληση και να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή και αυτά όπου μας οδηγήσουν. Σχετικά με το μέλλον μου στον Πανιώνιο που ρωτάτε, τώρα μιλάμε για το παιχνίδι, έχουμε χρόνο μπροστά μας. Δεν θέλω να αγχωνόμαστε γι’ αυτό τώρα. Τώρα θέλουμε να κοιτάμε να βγάλουμε την ομάδα εκεί που αξίζει. Σας έχω πει ότι ακόμα δεν έχουμε τελειώσει τίποτα, είναι αρχές Απριλίου, υπάρχει χρόνος.

Ο Κόρμπος έχει ενοχλήσεις στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού δεν είναι σοβαρό. Ο Μπεν έχει μεγάλη ταλαιπωρία αυτές τις μέρες με το ταξίδι που είχε τόσο μακριά και δεν είχε χρόνο να προπονηθεί εδώ και να ξεκουραστεί. Νομίζω είναι εντάξει και οι δύο. Πολλές φορές βγαίνουν τα προβλήματα τραυματισμών μετά από 24 ώρες. Περιμένουμε να γυρίσει και ο Φούντας. Ο Ενγκόγκ ελπίζουμε να μας βοηθήσει για τα παιχνίδια μετά το Πάσχα».