Νέος”πονοκέφαλος” με Μαργαρίτη

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τα νέα της προπόνησης η οποία πραγματοποιήθηκε  μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Σε αυτήν υπήρξε ένα δυσάρεστο γεγονός για την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλο αφού αποχώρησε τραυματίας ο Βαγγέλης Μαργαρίτης με πόνο στην δεξιά ποδοκνύμη και αναμένεται να εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς απο τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτηση των “ασπρόμαυρων”:

“Με μία… μαραθώνια προπόνηση και έναν τραυματισμό, συνεχίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με βίντεο-ανάλυση του χθεσινού αγώνα στο ΣΕΦ και κυρίως των λαθών που οδήγησαν στην ήττα και η οποία κράτησε δύο περίπου ώρες. Ακολούθησε η προπόνηση της ομάδας με ασκήσεις τακτικής. Στη διάρκεια της προπόνησης τραυματίστηκε (δεξιά ποδοκνημική) ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, η οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Τρίτη.
Από την προπόνηση απουσίασε δικαιολογημένα ο Αντώνης Κόνιαρης (είχε άδεια και βρέθηκε για προσωπικούς λόγους στην Αθήνα), ενώ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας ο Keith Clanton για προληπτικούς λόγους.
Εκτός προπόνησης ήταν φυσικά και ο Nenad Miljenovic που συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του στο Βελιγράδι και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ συνεχίζεται την Τρίτη με δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα).”