«Εδώ και χρόνια χορηγός μας ο Παπαϊωάννου»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας, Χαράλαμπος Κατσανάκης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, όπου και παραδέχθηκε πως η Ένωσή του χρηματοδοτείται μέσω χορηγίας από τον ιδιοκτήτη της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, ωστόσο ισχυρίστηκε πως αυτή η… σχέση δεν επηρέασε τον παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα Καλλιθέα-Λαμίας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Μετρόπολις:

Για το αν είναι ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου χορηγός της ΕΠΣ Φωκίδας: «Ο κ. Παπαϊωάννου είναι από τη Φωκίδα. Οι επιχειρήσεις του είναι εδώ και το μέρος που κατάγεται βρίσκεται στα 10 χιλιόμετρα από την Άμφισσα. Είναι χορηγός εδώ και χρόνια. Από το 2012 που είμαι πρόεδρος μας βοηθάει».

Για το αν η χορηγία έχει δημιουργήσει σχέση εξάρτησης: «Με τα δύο χέρια στην καρδιά λέω όχι. Και ειδικά για τον συγκεκριμένο παρατηρητή. Ο Κώστας Φλωράκης δεν είναι από τη Φωκίδα, υπηρέτησε στη Φωκίδα και ήταν στον σύνδεσμο διαιτητών Φωκίδας. Μένει στην Πάτρα. Τι συμφέρον έχει να γράψει ψέμματα στην έκθεση, όπως λένε κάποιοι; Είμαστε συνεργάσιμοι με τον τοπικό σύνδεσμο, αλλά κανείς δεν επηρεάζει τον άλλο. Δεν τους λέμε τίποτα και δεν θέλουμε να τους λέμε τίποτα. Δεν είμαστε εμείς από τις ενώσεις που κανονίζουμε πρωταθλήματα».

Για τη φάση του πέναλτι της Λαμίας στο παιχνίδι με την Καλλιθέα: «Έκανε λάθος δηλαδή ο κ. Φλωράκης; Δεν τον ανέτρεψε ο ποδοσφαιριστής; Εγώ βλέπω ότι τον ανέτρεψε. Από εκεί και πέρα, ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως τον βολεύουν. Δεν θα πληρώσει η ΕΠΣ Φωκίδας, επειδή κάποιοι θέλουν να φορτώσουν τις ευθύνες τους αλλού. Αλλά και να πούμε ότι δεν ήταν πέναλτι, τι θα γίνει; Θα γυρίσει το πέναλτι πίσω; Είμαστε η πιο ηθική ένωση και το λέω με καμάρι»