Οι Amr Warda Lovers και τα… ΜΜΕ!

Στο Instagram υπάρχει ένα γκρουπ φίλων του Αμρ Ουάρντα που αυτοαποκαλείται “Amr Warda Lovers”, το οποίο σε σημερινή αναρτησή του ασκεί δριμεία κριτική στα ελληνικά ΜΜΕ (!) για τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα με την καθυστερημένη επιστροφή του Αιγύπτιου.

Όπως και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, έτσι κι αυτό το γκρουπ ισχυρίζεται ότι ο παίκτης άργησε επειδή τον πήρε ο ύπνος στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ενώ στέλνει κι ένα μήνυμα στήριξης προς τον Ουάρντα.

Αναλυτικά στη σχετική ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

Γεια σε όλους.

Έχουμε ένα μήνυμα προς όλους εσάς. Προς τους οπαδούς, τα ελληνικά ΜΜΕ και τον Αμρ. Πολλά πράγματα συμβαίνουν και πολλά έχουν λεχθεί μετά την “καθυστερημένη επιστροφή” του Ουάρντα. Αρχικά, πρέπει να εστιάσουμε σε αρκετά σημεία των όσων συνέβησαν, γιατί ο Αμρ δεν μπορεί να μιλήσει μετά τις συστάσεις που του έγιναν από τον ΠΑΟΚ, οπότε θα μιλήσουμε εμείς.

Πρώτα απ’ όλα:

Ο λόγος για τον οποίο έχασε την πτήση του ήταν η “εξάντληση”. Ήταν τόσο πολύ κουρασμένος από την πτηση που έκανε από το Κάιρο για την Αθήνα, που εντελώς τυχαία κοιμήθηκε στο αςεροδρόμιο της Αθήνας, ενώ περίμενε την επόμενη πτήση του για τη Θεσσαλονίκη.

Και, όχι, δεν το “είχε ξεχάσει”, ούτε ήθελε να “αποδράσει” όπως έκαναν άλλοι.

Δεύτερο σημείο για τα μίντια:

“Δεν ξέρω από που να αρχίσω ειλικρινά. Εσείς, παλικάρια, είσαι περισσότερο και από ενοχλητικοί… Είστε χειρότεροι. Δημιουργήσατε πρόβλημα από το τίποτα, μετά το μεγεθύνατε με ηλίθια σχόλια και τίτλους ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

Τι κερδίσατε στο τέλος; Απλά βάλατε φωτιά μεταξύ των αναγνωστών σας και των οπαδών του. Το κυριότερο, τον αναστατώσατε. Γιατί του επιτίθεστε από τη στιγμή που έχει τιμωρηθεί και όλα τελείωσαν; Γιατί δεν το αφήνετε για τον Αμρ και τον προπονητή του να το χειριστούν;

Απλά… ουάου:

Τρίτο και τελευταίο για τον Ουάρντα:

Ξέρουμε ότι δεν έχεις την καλύτερη διάθεση τώρα.

Ξέρουμε ότι κατηγορείσαι για ένα λάθος που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας.

Ξέρουμε ότι περνάς δύσκολες στιγμές.

Και πέρα απ’ όλα αυτά, δεν μπορείς να μιλήσεις για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Και… μάντεψε:

Σε εμπιστευόμαστε… Εμπιστευόμαστε ότι δεν είσαι απερίσκεπτος όπως λένε, επειδή ξέρουμε ποιος στ’ αλήθεια είσαι. Ξέρουμε ότι δεν είσαι σαν εκείνους με τους οποίους που σε συγκρίνουν.

Σε παρακαλούμε, μην ακούς τον Τύπο.

Απόδειξέ τους ότι δεν είναι τίποτα, ΜΟΝΟ παίζοντας καλά

We trust Warda

https://www.instagram.com/p/BSdNLyYhNsF/