Λάρισα: «Η εκκωφαντική σιωπή της Super League»

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προ τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, διότι ασχολήθηκαν με τις καταγγελίες για τα παιχνίδια Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια – Κέρκυρα και Κέρκυρα – Ηρακλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουν να εκφράσουν την απόλυτη ευγνωμοσύνη τους τόσο προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, όσο και προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για τα αντανακλαστικά τα οποία επέδειξαν στις καταγγελίες της ΠΑΕ ΑΕΛ για τα παιχνίδια Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια – Κέρκυρα και Κέρκυρα – Ηρακλής, διατάσσοντας προκαταρκτική εξέταση.

Μόνο και μόνο η φραγή του στοιχήματος από τον ΟΠΑΠ και το βίντεο του αγώνα στο παιχνίδι Λεβαδειακός ΠΑΣ Γιάννινα, η 5η στοιχηματική απόδοση παγκοσμίως στο παιχνίδι Βέροια – Κέρκυρα και τα αντίστοιχα στοιχεία και το βίντεο στο παιχνίδι Κέρκυρα – Ηρακλής σε συνδυασμό με τις βαθμολογικές συνέπειες, μας καθιστούν βέβαιους ότι η τακτική και αθλητική δικαιοσύνη υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη θα αναπληρώσουν την εκκωφαντική σιωπή των διοικούντων την Superleague, οι οποίοι δυστυχώς δεν έχουν αντιληφθεί με ποιον σωστό τρόπο θα αναβαθμιστεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. »