«Υπέροχη εμπειρία ο ΠΑΟΚ…»

Ο Γκάρι Ροντρίγκες παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό της Γαλατασαράι, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, αλλά και τη συνεργασία του με τον Ίγκορ Τούντορ.

Ο 26χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, αναφερόμενος στην προηγούμενη ομάδα του, είπε: “Η μεγαλύτερη ομάδα που αγωνίστηκα πριν την Γαλατασαράι, ήταν ο ΠΑΟΚ. Τόσο σαν άνθρωπος όσο και ως ποδοσφαιριστής, είχε μεγάλη επίδραση πάνω μου. Ήμουν πολύ χαρούμενος που μου έδωσαν την ευκαιρία να δείξω τις ικανότητες μου. Αγαπήθηκα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, που θέλω να συνεχιστεί στην Γαλατασαράι…”.

Όσο για τον Ίγκορ Τούντορ, σχολίασε: “Ήμουν στον ΠΑΟΚ με τον Ιγκόρ Τούντορ την πρώτη μου σεζόν στη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορείς να σταματάς την εξέλιξη σου στο ποδόσφαιρο. Πρέπει πάντα να δουλεύεις σκληρά στις ομάδες που προπονεί. Είναι πολύ επαγγελματίας. Είναι νεαρός σαν προπονητής, αλλά έχει καλό χαρακτήρα. Είναι ανοιχτός στο να μιλάς μαζί του, είναι καλός άνθρωπος. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα μαζί του. Νομίζω πως και εκείνος με αγαπάει…”.