Τσόχλας: “Συγκινητικό να βλέπεις το χαμόγελο των παιδιών”

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφθηκε σήμερα δύο νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και μίλησε γι αυτό το γεγονός ενώ στάθηκε και στο ερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Κόροιβο.

Αναλυτικά:

Για την επίσκεψη του ΠΑΟΚ στα παιδοογκολογικά τμήματα των νοσοκομείων Ιπποκράτειο και ΑΧΕΠΑ: «Κάποια πράγματα στη ζωή είναι πιο σημαντικά από το μπάσκετ και σίγουρα είναι ένα από αυτά το να είμαστε κοντά σε ανθρώπους που μας χρειάζονται. Πήγαμε να δούμε τα παιδιά στα δύο νοσοκομεία, για να δώσουμε λίγη χαρά. Θεωρώ ότι πρόκειται για μία κίνηση η οποία πρέπει να γίνεται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο στις γιορτές. Τα συναισθήματα ήταν πολύ δυνατά, ήταν πραγματικά πολύ συγκινητικό να βλέπεις το βλέμμα αυτών των παιδιών και το χαμόγελο που δημιουργήθηκε στο πρόσωπό τους όταν μας είδαν. Μας έδωσε πραγματικά μεγάλη χαρά αυτή η επίσκεψη, παρά το γεγονός ότι πήγαμε εκεί για να δώσουμε εμείς χαρά. Μέσα από αυτή την διαδικασία όμως, πήραμε και δύναμη γιατί αυτά τα παιδιά μας διδάσκουν πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε την ζωή και να καταλάβουμε ότι κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από τον μικρόκοσμό μας».

 

Για τον αγώνα με τον Κόροιβο: «Ο Κόροιβος είναι μία ομάδα που παίζει διαφορετικό μπάσκετ, παίζει ελεύθερα, γρήγορα και στο ένας εναντίον ενός. Είναι πολύ διαφορετική ομάδα σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Είναι μία καλή ευκαιρία να κάνουμε μία καλή εμφάνιση στην έδρα μας, να βγάλουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση και να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν και πρέπει να είμαστε δυνατοί για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να δείξουμε την ποιότητά μας».

 

Για την «ημέρα ΠΑΟΚ-ημέρα μπάσκετ» στον αγώνα του Σαββάτου: «Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να δει όμορφο θέαμα, να δει από κοντά και το μουσείο της ομάδας μπάσκετ. Ελπίζουμε ο κόσμος να ανταποκριθεί, γιατί θα είναι μία ευκαιρία να περάσουμε όλοι πολύ όμορφα…»