Χριστόπουλος: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία ευκαιρία»

Ο Γιάννης Χριστόπουλος στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε της ήττας με 1-0 από τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, στάθηκε στην σημερινή χαμένη ευκαιρία του Λεβαδειακού νβα τελειώσει την  υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά:
Αρχικά είπε: «Σήμερα στο παιχνίδι ιδιαίτερα στο ξεκίνημα δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε. Για είκοσι λεπτά δεν είχαμε ενέργεια δεν κρατούσαμε μπάλα. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε την κατάσταση. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα για να φτάσουμε μετά στη νίκη. Δεχτήκαμε ένα γκολ χωρίς να κινδυνέψουμε με ένα κόρνερ. Είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε. Δεν παίχτηκε όμως ποδόσφαιρο.

Οι πολλές απουσίες ιδιαίτερα στην επιθετική μας γραμμή ήταν σημαντικές δεν είχαμε λύσεις να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Παλέψαμε, είχαμε φάσεις, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε όμως δεν το καταφέραμε. Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουμε την υπόθεση της παραμονής και είμαστε στεναχωρημένοι. Εχουμε τρία παιχνίδια και πιστεύω πως θα είμαστε εμείς αυτοί που θα παραμείνουμε στην κατηγορία».

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχουμε νίκη εκτός. Εντός είμαστε δυνατοί και μπορούμε να πάρουμε βαθμούς από οποιοδήποτε αντίπαλο. Να δούμε πόσους παίκτες έχουμε και να πολεμήσουμε το παιχνίδι».

Για τις ομάδες που θα παλέψουμε για την παραμονή τους: «Δεν μπορώ να μπω στη λογική του ποιος κινδυνεύει. Δεν υπάρχει λογική κάθε Κυριακή πρέπει να δίνουμε τα πάντα για να κάνουμε ταμείο στο τέλος».