“Πρέπει να το πιστέψετε”

Λίγο πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ο Νίκος Παπαδόπουλος προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, τόσο για την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αιγινιακό, όσο και για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί με παιχνίδια κόντρα σε Ολυμπιακό Βόλου, Κέρκυρα και Νίκη Βόλου.

“Προσπαθήσαμε στο παιχνίδι, ψάξαμε το γκολ, αλλά δυστυχώς τα καταφέραμε. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει ακόμη. Χθες δείξατε πολύ καλά στοιχεία, αλλά πρέπει να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό και στις ικανότητες που διαθέτετε. Είστε καλοί παίκτες και πρέπει να το αποδείξετε. Ένα καλό αποτέλεσμα θα αλλάξει όλη την εικόνα” ήταν μόνο μερικές από τις φράσεις που επέλεξε ο νέος τεχνικός του Ηρακλή στη σύντομη ομιλία του και σε μια προσπάθεια να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του.

Βέβαια τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο διαιτητής Ζούγρας γέμισε με κάρτες χθες τους παίκτες του Ημίθεου γεγονός που σημαίνει ότι στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να γίνει διαχείρηση του υλικού, καθώς θα απουσιάσουν ποδοσφαιριστές, όπως ο Ζάχορα και ο Παπαστεριανός που έφτασαν τις εφτά και θα λείψουν από δύο παιχνίδια, αλλά και ο Σαββίδης που έφτασε τις τέσσερις και θα απουσιάσει από ένα.