“Με τον κόσμο δίπλα μας, θα πετύχουμε την πρόκριση”

Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ , Δημήτρης Κωνσταντινίδης, πραγματοποίησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στα παιχνίδια που προηγήθηκαν αλλά και στα παιχνίδια που έρχονται με..φόντο το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά δήλωσε:

“Είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που περάσαμε στα ημιτελικά με 2/2 νίκες απέναντι στον Εθνικό. Είναι κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια!

Η ομάδα θα είναι 100% έτοιμη έτσι ώστε να πετύχουμε τις 2 πρώτες νίκες μέσα στο “παλατάκι” μας! Στην ουσία έχει φτάσει ο καιρός και τα παιχνίδια, για τα οποία ζούμε και προπονούμαστε ολόκληρη τη χρονιά. Είμαστε “πεινασμένοι” για το πρωτάθλημα και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να το κατακτήσουμε ξανά.

Ξέρουμε ότι η έδρα μας γίνεται ακόμα πιο δυνατή με τους φιλάθλους μας. Είμαι σίγουρος ότι θα ξαναγεμίσουν το Παλατάκι, όπως κάνουν άλλωστε ολόκληρη τη χρονιά και τους ευχαριστούμε που μας στηρίζουν! Αγωνιστικά βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και με τον κόσμο διπλά μας, βήμα βήμα, θα πετύχουμε την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος!”