«Να μας σκοτώσουν μπορεί, να πεθάνουμε όχι»

Σε συνέντευξή του σε αθηναϊκή εφημερίδα, ο προπονητής του Ηρακλή, Σάββας Παντελίδης έστειλε ξανά μήνυμα για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για να παραμείνει αγωνιστικά στην Super League.

«Όπως συνηθίζω να λέω και στους παίκτες μου, να μας σκοτώσουν μπορεί, να πεθάνουμε όχι. Είμαστε αποφασισμένοι για όλα και έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας. Το παιχνίδι σήμερα είναι δύσκολο, ο ΠΑΣ είναι σκληροτράχηλη ομάδα, ιδίως στην έδρα του, συνεπώς θα έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Ελπίζω στο καλύτερο, πάντα το ελπίζω», ανέφερε αρχικά στην εφημερίδα Real News ο τεχνικός του Ηρακλή.

Για το στήριγμα που έχει η ομάδα: «Οι οπαδοί μας. Η μεγάλη δύναμη του Ηρακλή είναι ο κόσμος του. Μας δίνει επιπλέον κίνητρο για να παλέψουμε ακόμη πιο σκληρά…».

Για την αδειοδότηση: «Ακούω πως γίνονται προσπάθειες, αλλά δεν είμαι υπεύθυνος γι΄ αυτό, η δουλειά μου είναι άλλη. Με νοιάζει να σώσουμε τον Ηρακλή στο γήπεδο… Η φανέλα της ομάδα μας είναι βαριά και πρέπει να φανούμε αντάξιοι της ιστορία της».

Για τους βαθμούς που χρειάζεται ο Ηρακλής: «Ασφάλεια θα νιώσουμε από τους 27 βαθμούς και μετά, αν και ίσως αρκέσουν οι 25. Θα δούμε»