Και τι θα κάνετε, χωρίς survivor;

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αποφάσισε να αλλάξει την ώρα μετάδοσης του παιχνιδιού επιβίωσης και να τη μεταφέρει μετά τα μεσάνυχτα. Επίσης, θα αλλάξει και η σήμανση καταλληλότητας παρακολούθησης του προγράμματος από ανήλικους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα επιτραπούν θεματικές εκπομπές σχετικά με το Survivor, γεγονός που σημαίνει πως ενδεχομένως να βρεθεί στον αέρα και η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη που θα ασχολούνταν αποκλειστικά με τα παρασκήνια του reality.
Η απόφαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου πάντως αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Aπάντηση στις φήμες, που θέλουν το παιχνίδι επιβίωσης να αλλάζει ώρα προβολής, μετά από απόφαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, δίνει ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά, το «Survivor» θα μεταδίδεται μετά τις 12 το βράδυ.

Στη σύντομη ανακοίνωση του ο ΣΚΑΙ ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση από το ΕΣΡ. «Ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι και η επίσημη παραγωγή του Survivor δεν έχει καμία ενημέρωση για όσα γράφονται και λέγονται για το ΕΣΡ και την αλλαγή ώρας του παιχνιδιού», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πηγή: mononews