Αποθέωσε ομάδα και Ίβιτς o Ενρίκε!

Εμφανώς ευχαριστημένος από την νίκη επί του Παναθηναϊκού και το δικό του γκολ, εμφανίστηκε ο Πέδρο Ενρίκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Nova:

«Νιώθω πολύ καλά που πέτυχε το γκολ. Προσπαθούσα αρκετές αγωνιστικές για αυτό. Για εμάς που παίζουμε στην επίθεση, είναι σημαντικό, γιατί με το γκολ ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σουτ. Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε πολύ δυνατά, ελέγξαμε το παιχνίδι, δεν απειληθήκαμε καθόλου και είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Ήταν το πρώτο από τα τέσσερα που ίσως ακολουθήσουν με αυτό τον αντίπαλο. Αν είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και συμπεριφερθούμε όπως στο σημερινό παιχνίδι μπορούμε να έχουμε πολύ καλή τύχη» είπε αρχικά ο Ενρίκε.

Σε ερώτηση για την εικόνα της ομάδας σήμερα και αν έπαιξαν ρόλο οι αλλαγές του Παναθηναϊκού σήμερα, απάντησε: «Από το σημερινό καλό παιχνίδι, κρατάω ότι ήμασταν σοβαροί σε όλη τη διάρκεια. Έχουμε έναν προπονητή και μια ομάδα που έχει νοοτροπία νικητή. Το ζούμε κάθε μέρα και είναι πολύ σημαντικό στα μεγάλα παιχνίδια. Και εμείς είχαμε αλλαγές με τον Ατρόμητο, αλλά παίξαμε πολύ καλά. Όταν είσαι αναπληρωματικός σε μια μεγάλη ομάδα πρέπει να είσαι έτοιμος να μπεις και να παίξεις. Σε μια παρόμοια περίπτωση, οι δικοί μου συμπαίκτες θα έδιναν το 100%».