«Αφιερώνω τη νίκη στα θύματα της Αιγύπτου»

Ο Αμρ Ουάρντα μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, την καθυστέρηση κατά την επιστροφή του, ενώ αφιέρωσε το αποτέλεσμα στα θύματα της πολύνεκρης επίθεσης στην Αίγυπτο.

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας και ελπίζω να ευχαριστήθηκαν την εικόνα που δείξαμε. Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και το επίπεδο της ομάδας έχει βελτιωθεί στους τελευταίους δύο αγώνες, συνεχίζουμε τη δουλειά και θέλουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι”.

Για τον αγώνα Κυπέλλου: “Κάθε ματς είναι σημαντικό είτε είναι για το πρωτάθλημα είτε για το κύπελλο. Σήμερα αγωνίστηκαν δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και την ίδια εμφάνιση που κάναμε σήμερα θέλουμε να την επαναλάβουμε και την Τετάρτη. Είναι ένας ημιτελικός κυπέλλου, πολύ σημαντικός για εμάς. Θα προσπαθήσουμε σαν οικογένεια, σαν ομάδα να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Αθήνα, γιατί ο επαναληπτικός είναι στην Τούμπα”.

Για το ότι καθυστέρησε να επιστρέψει: “Υπήρχε ένα θέμα με τη διαφορά ώρας για αυτό δεν πήρα το αεροπλάνο από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη, όμως ήμουν στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Όλα είναι καλά τώρα, θα ρυθμίσω καλύτερα το ρολόι μου άλλη φορά, δε θα το ξανακάνω”.

Για το που αφιερώνει τη νίκη:  “Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια βομβιστική επίθεση στην Αίγυπτο, στην Αλεξάνδρεια. Πολύς κόσμος έχασε τη ζωή του και θέλω να τους αφιερώσω τη νίκη και το σημερινό αποτέλεσμα. Έχω μάλιστα έναν φίλο στο νοσοκομείο. Να αναπαυθούν εν ειρήνη τα θύματα και ελπίζω η Αίγυπτος να γίνει μια καλύτερη και πιο ασφαλής χώρα”.