“Δεν πρέπει να τρέξουν

Για την 16η αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο στο PAOK SPORTS ARENA την ομάδα του Ρεθύμνου. Ο Δικέφαλος είναι στην 4η θέση με 24 βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να είναι στην 7η με τρεις νίκες λιγότερες και 21 βαθμούς.

«Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα με πολύ δυνατό ρόστερ. Έχουν αλλάξει προπονητή, έχουν κάνει και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους, έχουν παίκτες έμπειρους και εκρηκτικούς και είναι ικανοί για κάθε αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε γήπεδο. Η βαθμολογική τους θέση δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές τους δυνατότητες και θα χρειαστεί να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες που θα συναντήσουμε στο παιχνίδι. Θέλει συγκέντρωση, να μην τους αφήσουμε να τρέξουν, αλλά να επιβάλουμε εμείς τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε στο γήπεδό μας και να έχουμε πολύ καλές επιθετικές επιλογές», σχολίασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, για το αυριανό παιχνίδι.

«Ερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση. Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζουμε ότι είναι μία μεγάλη και ποιοτική ομάδα με υψηλούς στόχους, αλλά εμείς θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και να πιστοποιήσουμε την ανοδική μας πορεία. Με υπομονή και πολύ δουλειά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ανάλογη πορεία με αυτή των προηγούμενων ετών. Προχωρήσαμε σε μία αλλαγή με την προσθήκη του Λούκας Νρτσα. Στη θέση που παίζει χρειαζόμασταν έναν ποιοτικό παίκτη. Έχει την εμπειρία και την ποιότητα για να προσφέρει μέχρι το τέλος της σεζόν. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει και θα τον βοηθήσουμε», είπε από την άλλη, ο προπονητής του ΑΓΟΡ, Γιώργος Καλαφατάκης.