Αυτοί παραπέπονται για την “28η”

Στην 28η αγωνιστική,αρκετά ήταν τα λάθη  από τους διαιτητές των αναμετρήσεων. Μάλιστα, στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Πλατανιά, όπου ο Σελίμος στο 65′ έδωσε πέναλτι για χέρι, παρ όλα αυτά όπως φαίνεται στο βίντεο η μπάλα βρήκε πρώτα στο πόδι του Καρυπίδη και το χέρι του δεν ήταν απλωμένο.

Βέβαια, στο 59′ δεν είδε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε ανατροπή του Τασουλή από τον Καρυπίδη. Έτσι ο παρατηρητής έβαλε στον Σέλιμο χαμηλό βαθμό, με αποτέλεσμα να παραπέμπεται.

Όσον αφορά, το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό, οι “Πειραιώτες” έχουν παράπονα από τον Κιοτζένης, ο οποίος δεν είδε χέρι του Τριποτσέρης. Μάλιστα η φάση ήταν ξεκάθαρη, για αυτό το λόγω ο παρατηρητής Δημήτρης Μπερσής, παραπέμπει τον Κιοτζένη.

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, ο Στυλιάρας διεύθυνε καλά το ντέρμπι, ωστόσο άκουσε τις παρατηρήσεις του Γιώργου Μπίκα ,για  υπερβολική χρήση καρτών.

Τέλος, όσον αφορά τη Football League, ο παρατηρητής του Λαμία Παναιγιάλειος, δικαίωσε τον διαιτητή για την επανάληψη που υπέδειξε.