(Ξανα)χάνει τον Τάι

Μετά από απουσία αρκετού διαστήματος, ο Τάι επέστρεψε χθες στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις κόντρα στον Αιγινιακό, αλλά αυτές κράτησαν μόλις για ένα 45λεπτο.

Και αυτό γιατί ο Βραζιλιάνος, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και τις δύο συνεχόμενες υποτροπές αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στον πολύπαθο αριστερό του δικέφαλο με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Νίκο Παπαδόπουλο, στο ημίχρονο.

Ο Τάι θα υποβληθεί εκ νέου σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι θα χάσει και τα τρία επόμενα κρίσιμα παιχνίδια με Ολυμπιακό Βόλου, Κέρκυρα και Νίκη Βόλου που θα ολοκληρώσουν και τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ.

Ανάλογο χρόνιο πρόβλημα στην ποδοκνημική, αντιμετωπίζει και ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, ο οποίος στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας εμφανίζοντας ένα πιο έντονο οίδημα, γεγονός που καθιστά την συμμετοχή στον αγώνα της Κυριακής στο ΕΑΚ (20.00) αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα, Παπαστεριανός, Σιατραβάνης και Τσιλιανίδης, έχουν μικροπροβλήματα, που προς το παρόν δεν τους έχουν θέσει εκτός της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου.