Το δράμα του Αρτούρ Λεκμπέλο

Ο Αρτούρ Λεκμπέλο, ο οποίος δίνει την μεγαλύτερη «μάχη» της ζωής του, καθώς πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια και την προσπάθεια που κάνει να το ξεπεράσει!

Αναλυτικά όσα είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, στην εκπομπή «Οι αντίζηλοι», των Γιώργου Τότσικα και Κώστα Οικονομίδη, στον «Yellow Radio 92.8»:

«Είναι μία σπάνια αρρώστια. Μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε άλλο. Προσπαθώ, είναι μία αρρώστια του νευρικού συστήματος. Έχει 4-5 χρόνια που ξεκίνησε, είναι σε ήπια μορφή, αλλά προχωράει. Ευτυχώς οι ρυθμοί είναι χαμηλοί. Είναι μία ασθένεια που η επιστήμη, έχει μπει πολύ δυνατά γιατί υπάρχουν κρούσματα σε αθλητές. Αυτά είναι τα καλά νέα. Μήπως βρουν κάτι που θα βοηθήσει. Είναι νευρικές παθήσεις, ειδικά σε όσους έχουν κάνει πρωταθλητισμό. Ατροφία των μυών σε χέρια και πόδια. Είναι διάλυση των κυττάρων. Είναι μία σπάνια ασθένεια, πολύ δύσκολη», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Και να μην γίνει τίποτα, εγώ ευχαριστώ όλο τον κόσμο του Άρη και τον κόσμο της πόλης, που μου έχουν δείξει την αγάπη τους. Σε όλη τη διάρκεια και όταν έπαιζα ποδόσφαιρο και μετά. Υπάρχει μία θεραπεία, που οι γιατροί επιμένουν πως μπορεί να γίνει κάτι. Εύχομαι υγεία και καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο και σας ευχαριστώ για την αγάπη σας».