«Τα χάσαμε όταν ο Άρης έγινε σκληρός»

Για την ήττα στο Αλεξάνδρειο μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, τονίζοντας πως η ομάδα του έχασε την αυτοσυγκέντρωση της όταν ο Άρης άρχισε να παίζει σκληρά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν θέλω να μηδενίσω την εμφάνισή μας. Στο μεγαλύτερο διάστημα παίξαμε αρκετά καλό μπάσκετ, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, είχαμε ισορροπία στην επίθεσή μας, στο αμυντικό κομμάτι κάναμε αυτά που έπρεπε. Θεωρώ ότι όταν ο Άρης ξεκίνησε να παίζει πολύ σκληρά, ενώ το είχαμε πει, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Μεγάλο πρόβλημα στα επιθετικά ριμπάουντ, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε στο τέλος».
Για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη: «Ο Μαυροκεφαλίδης είναι πολύ μεγάλος παίκτης και πολύ σημαντικός. Η άμυνα του Άρη ήταν προσαρμοσμένη πάνω του και δεν έβγαλε ανοικτά σουτ. Δεν θα κάνει περιττές ή βεβιασμένες ενέργειες».

Για την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου: «Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Πριν το παιχνίδι είπαμε ότι ο Άρης καίγεται, αλλά εμείς παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία».
Για την αντιμετώπιση του Ουίλ Κάμινγκς: «Και δεν κάναμε καλή δουλειά και ο Κάμινγκς πήρε περισσότερες προσπάθειες. Γενικώς χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, όταν ο Άρης έγινε πολύ σκληρός».