Καταγγελίες Καραπαππά:«Τα ΜΑΤ χτύπησαν παίκτες του Ολυμπιακού»

Για σκηνικά «Χούντας» έκανε λόγο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς που κατήγγειλε επίθεση των ανδρών ΜΑΤ σε ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους των «ερυθρόλευκων», μετά την λήξη του ημιτελικού με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

ν θα μιλήσω για τη διαιτησία, αν και θα έπρεπε. Νομίζω ότι όλοι είδατε και καταλάβατε τι συμβαίνει με τον κ. Παπαπέτρου και τους βοηθούς του. Το σημαντικό όμως και αυτό που θέλω να καταγγείλω είναι κάτι άλλο που συνέβη μόλις τελείωσε ο αγώνας. Μια διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και κτυπούσε αλύπητα τους πάντες! Χτύπησαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, φροντιστές, απλούς ανθρώπους του μεροκάματου και του μόχθου που κουβαλούσαν εκείνη την ώρα πετσέτες και πράγματα.
Μάλιστα, απέκλεισαν την Μονάδα Αθλητικής Βίας που προσπάθησε να μπει στα αποδυτήρια, μάλλον ήθελαν να είναι μόνοι τους για κάποιον λόγο. Η Κυβέρνηση και οι αρμόδιοι Υπουργοί πρέπει να ψάξουν και να βρουν τι έγινε, ας ασχοληθεί αυτή η Κυβέρνηση με αυτό το περιστατικό οπωσδήποτε. Οι σκηνές που ζήσαμε θυμίζουν Χούντα, ελάτε να δείτε τα αίματα στο πρόσωπο του φροντιστή μας»