Ειδικό πρόγραμμα για δυο στον ΠΑΟΚ

Χοσέ Κάνιας και Εβγέν Σάκχοφ ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ο πρώτος λόγω ενός διαστρέμματος που κληρονόμησε από το παιχνίδι της Τετάρτης, με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, ενώ ο Σάκχοφ λόγω ενοχλήσεων στα πλευρά.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Λίγο πριν το τελευταίο και κρισιμότερο κομμάτι της σεζόν, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία για την τελευταία τους ανάσα λόγω του Πασχαλιάτικου διήμερου ρεπό.

Το πρωί της Μ. Παρασκευής ο Δικέφαλος προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει φυσική κατάσταση, ταχύτητα, εκρηκτικότητα, παιχνίδια κυκλοφορίας σε μικρό χώρο κι ασκήσεις κατοχής.

Οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα διάρκειας 40 λεπτών και στη συνέχεια έκαναν αποκατάσταση.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας έμεινε στο γυμναστήριο για ποδήλατο, πισίνα και θεραπεία λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στη Λεωφόρο.

Η ακτινογραφία του Εβγέν Σάκχοφ ήταν καθαρή, ωστόσο ο παίκτης λόγω ενοχλήσεων στα πλευρά έμεινε το γυμναστήριο γι’ αποκατάσταση και αποθεραπεία. Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο γήπεδο τη Δευτέρα του Πάσχα στις 18:30».