Και τώρα : Ας δούμε τη… δικαιοσύνη

Οι εκθέσεις της αστυνομίας είναι… κόλαφος για τον Ολυμπιακό, καθώς μεταξύ άλλων κάνουν αναφορές σε… ντου οπαδών των ερυθρόλευκων, σε χώρους, οι οποίοι ελέγχονται αυστηρά και στους οποίους υπό κανονικές συνθήκες δεν έχουν πρόσβαση οπαδοί.

Mεταξύ άλλων, η αστυνομία αναφέρει επίθεση οπαδών σε μέλη της αποστολής της ΑΕΚ, αλλά και σε αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών.

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM, κόλαφος για τον Ολυμπιακό είναι και η έκθεση του παρατηρητή αγώνα, του Θεμιστοκλή Βαλσάμη από την Κεφαλλονιά.

Σ΄ αυτή γίνεται αναφορά σε επίθεση που δέχτηκε στο ημίχρονο ο βοηθός παρατηρητή, Περικλής Λασκαράκης, ο οποίος είναι και πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Επίσης, ο παρατηρητής φέρεται να αναφέρει στην έκθεσή του ότι “στη φισούνα επιχειρήθηκε να εμποδίσουν τους διαιτητές να φτάσουν στα αποδυτήρια και αυτό προκάλεσε την επέμβαση των ΜΑΤ. Οι διαιτητές μπήκαν, τελικά, στα αποδυτήρια με τη βοήθεια της αστυνομίας”.

Τα σοβαρά της υπόθεσης είναι η επίθεση οπαδών σε μέλη της αποστολής της ΑΕΚ και η επίθεση στον βοηθό παρατηρητή.

Πρόκειται για προπηλακισμό αξιωματούχων αγώνα, για τον οποίο προβλέπεται αφαίρεση βαθμών!

Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο του 2014, στον ταραχώδη ημιτελικό ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα, ο οποίος τιμωρήθηκε με αφαίρεση 3 βαθμών επειδή προπηλακίστηκε στη φισούνα ο Νέλσον Βαλντέζ. Αυτό στοίχισε στον ΠΑΟΚ την απώλεια του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ιδού ο Ρόδος για την αθλητική δικαιοσύνη, που καλείται να εξετάσει τις εκθέσεις των αξιωματούχων του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ, να καλέσει σε απολογία τους υπευθύνους και να επιβάλει ποινές, εφαρμόζοντας τον κανονισμό.

Εφόσον τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με αφαίρεση βαθμών, τότε η μάχη του τίτλου τίθεται σε νέα βάση και ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα…