Παρέμβαση ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό!

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει κι αυτός στον χορό!

Μετά την κλήση του Ολυμπιακού σε απολογία και με βάση το άρθρο 29, που μεταξύ άλλων προβλέπει ποινή αφαίρεσης βαθμών, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μπει κι αυτός στο παιχνίδι.

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ, ο ΠΑΟΚ έκανε πρόσθετη παρέμβαση, όπως έχει δικαίωμα, για την εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού…

Ο λόγος που έγινε αυτή η κίνηση, είναι για να διασφαλίσει ο ΠΑΟΚ ότι η διαδικασία θα κυλήσει σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, θα εξεταστούν σωστά τα στοιχεία και οι μάρτυρες.

Ουσιαστικά, με τον τρόπο αυτό ο ΠΑΟΚ διασφαλίσει την επίβλεψη της διαδικασίας, έχοντας τη δυνατότητα να παρέμβει, όταν τα κρίνει απαραίτητο.

Αυτό, που διαρρέει από τον ΠΑΟΚ, είναι πως δεν επιθυμεί να παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης, για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με αφαίρεση 6 βαθμών, ώστε να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά ΜΟΝΟ για να σιγουρέψει ότι δεν θα αποκρυφτεί τίποτα και η απόφαση θα είναι δίκαιη βάσει των στοιχείων, που υπάρχουν.

Βέβαια, η παρέμβαση του ΠΑΟΚ μπορεί να απορριφθεί, είτε ως εκπρόθεσμη, διότι έπρεπε να κατατεθεί 24 ώρες πριν (αν και η κλήση του Ολυμπιακού σε απολογία ΔΕΝ ανακοινώθηκε ποτέ επίσημα! και στα ΜΜΕ κοινοποιήθηκε μόλις σήμερα στις 4μμ), είτε επειδή θεωρητικά στην υπόθεση αυτή δεν υπάρχουν διάδικοι, οπότε ίσως θεωρηθεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει λόγο παρέμβασης.

Με τον τρόπο αυτό, ο ΠΑΟΚ εμπλέκεται στην υπόθεση, ζητώντας στην πραγματικότητα ισονομία (δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν 3 χρόνια, από τον ΠΑΟΚ αφαιρέθηκαν βαθμοί, επειδή ένας διαπιστευμένος πέριξ του αγωνιστικού χώρου στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός χτύπησε τον Βαλντέζ λίγο πριν την καταπακτή).