Ο Νίνης, ο Κίτσιου και η… μάχη

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον μεγάλο τελικό ουσιαστικά ολοκληρώθηκε. Ο ΠΑΟΚ πετά αύριο το πρωί για την Αθήνα, θα κάνει το απόγευμα μια προπόνηση… γνωριμίας με το Ολυμπιακό Στάδιο και το Σάββατο θα διεκδικήσει το πέμπτο του κύπελλο.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση, που έγινε στην Τούμπα, ο Γεωργιάδης έκανε τις τελευταίες δοκιμές του και ουσιαστικά απ΄ ότι φάνηκε, τις έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Στην άμυνα, ο Γεωργιάδης φαίνεται πως επιμένει στην τετράδα Σκόνδρας – Ινσαουράλδε – Βίτορ – Τζαβέλλας. Είναι μία τετράδα που έχει παίξει κάποια παιχνίδια, παρουσιάζει μια σχετική σταθερότητα και αυτή θα παίξει και στον τελικό.

Στο κέντρο, θα ξεκινήσουν ο Λάζαρ και ο Κάτσε και η τρίτη θέση παίζεται. Θα παίξει ο Κίτσιου τρίτος χαφ ή θα παίξει ο Νίνης σε ρόλο επιτελικού; Ο Κίτσιου είναι σε καλό “μομέντουμ”, είναι κι αυτός που ουσιαστικά έφερε τον ΠΑΟΚ στον τελικό, με την απόκρουση πάνω στη γραμμή στο… 105′ με τον Ολυμπιακό.

Στην επίθεση, τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα. Ο Σαλπιγγίδης θα παίξει σέντερ φορ, ο Λούκας με τον Στοχ στα άκρα.

Στη σημερινή προπόνηση στην Τούμπα, εμφανίστηκε και μία αντιπροσωπεία των οπαδών, γύρω στους 10, οι οποίοι αφού πήραν άδεια από την ΠΑΕ, μίλησαν για λίγο στους παίκτες, πριν ξεκινήσουν την προπόνησή τους.

“Θα είναι μάχη και εμείς θα είμαστε εκεί. Κι εσείς να ξέρετε ότι πάτε σε μάχη” είπαν μεταξύ άλλων στους παίκτες, καθιστώντας σαφές και στον τελευταίο ότι αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο παιχνίδι.