Λείπει μόνο ο Αλεξανδρής…

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος παρουσίασε τη λίστα με τους υποψήφιους για το σχηματισμό του “Αθήνα Μπορείς” που κατεβαίνει στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων. Σ’αυτή συμπεριλαμβάνονται και μερικά ονόματα του αθλητικού χώρου.

Οι Κριστόφ Βαζέχα και ο Ντανιέλ Μπατίστα που άφησαν εποχή φορώντας τις φανέλες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ αντίστοιχα πρωτοστατούν. Το μόνο που μένει είναι να δούμε και κάποιον από τους ερυθρόλευκους για τις… ισορροπίες, με τον Αλέκο Αλεξανδρή να μας έρχεται πρώτος στο μυαλό, έχοντας αγωνιστεί πολλές φορές ως αντίπαλος με τους συγκεκριμένους τη δεκαετία του 90′. Στον Ολυμπιακό βέβαια έπαιξε και ο Μπατίστα, ανάμεσα στις δύο πετυχημένες θητείες του στην Ένωση…

Σαφώς δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και η παρουσία του μπασκετμπολίστα Γιώργου Καλαϊτζή που κατέκτησε πολλούς τίτλους με τον Παναθηναϊκό, μεταξύ των οποίων και την Ευρωλίγκα. Μετά τους πράσινους έπαιξε και για μια διετία στον Άρη.

Πάντως καινούρια πρόσωπα του αθλητικού χώρου συνεχίζουν να εισέρχονται κατά… δεκάδες στην πολιτική. Ας μην ξεχνάμε ότι στον Δήμο Πειραιά θα υπάρξει ο σχηματισμός του Γιάννη Μώραλη με την συνεισφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ στον Βόλο έχει κατέβει ο Αχιλλέας Μπέος.