Το ΒΟΥΝΟ, ο εφιάλτης τους !!!

Πολλά είναι τα γεγονότα στο παρελθόν, όπως κι αρκετές προσπάθειες, που μας έδωσαν τη δυνατότητα να πιστέψουμε πως κάτι θα συμβεί και θ’ αλλάξουν τα πράγματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ότι διαψεύστηκαν παταγωδώς μέχρι σήμερα όλες οι προσπάθειες, οι σκέψεις και οι ελπίδες μας προς αυτή την κατεύθυνση, δεν αμφισβητείται από κανέναν, μιας και η κατάσταση έμενε η ίδια, γιατί όχι, να μην πούμε πως γινόταν και χειρότερη.

Αυτή η “παρεούλα” δεν είχε όρια ούτε ενδοιασμούς. Όχι πως αυτές που προυπήρχαν ήταν καλύτερες, αλλά αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια δεν το χωράει νους και δεν μπορεί κανείς να το καταπιεί εύκολα. Μια “εγκληματική οργάνωση”, που καθόριζε τα πάντα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, σε όλες τις κατηγορίες. Όλο αυτό το σκηνικό είχε την ατυχία να βρεθεί απέναντί του ένας περίεργος άνθρωπος, που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά τους με την ιδιότητα του μεγαλομετόχου, ίσως στην πιο αδικημένη ομάδα όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ.

Ο Πόντιος με το αγύριστο κεφάλι, τον εγωισμό, την υπομονή και την επιμονή του για το δίκαιο και την ισονομία, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα τους βάλει την ταφόπλακα και θα τους μετατρέψει σ’ ένα μεγάλο εφιάλτη από το παρελθόν.

Το ποτάμι απ’ ότι φαίνεται δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ πίσω.

Οι Ενώσεις η μιά μετά την άλλη μπαίνουν στο δρόμο που χάραξε ο Ιβάν κι όταν έρθει η ώρα των εκλογών, θα μετατρέψουν την ΕΠΟ σε μια πραγματική ομοσπονδία ποδοσφαίρου για όλους και με κυρίαρχο ρόλο την αναβάθμιση, τη δικαιοσύνη και την προστασία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Λίγοι ήταν αυτοί που πίστεψαν τον Ιβάν Σαββίδη όταν μιλούσε για εξυγίανση και κρυφογελούσαν πίσω από την πλάτη του. Ένα μικρό δίκιο το είχαν, γνωρίζοντας πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν γνώριζε τί ακριβώς συνέβαινε. Να, όμως, που αυτός διέψευσε τους πάντες, δείχνοντας όχι μόνο την οικονομική του δύναμη, αλλά και τις δυνατότητές του να κάνει τα θελήματα του μυαλού του, όσο δύσκολα κι αν είναι αυτά, πραγματικότητα. Οι παρεμβάσεις του, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου, χαρακτηρίζονται άκρως εντυπωσιακές και με απίστευτα θετικά αποτελέσματα.

Το Βουνό είναι παντού, αποκτά αυτό που θέλει, επιβάλλει τους δικούς του όρους, έχει την ηθική οδηγό του και τη νοικοκυροσύνη με ότι ασχολείται, ως κυρίαρχο δεδομένο.

Είναι βέβαιο πως η ιστορία του ΠΑΟΚ θα γράψει τ’ όνομά του με χρυσά γράμματα και θα είναι περηφάνεια για όλη την ασπρόμαυρη οικογένεια, αυτά που θα γραφούν γι’ αυτόν που έκανε τον κόσμο που το αγαπά να ξαναγυρίσει στα γήπεδα και ν’ απολαμβάνει τον βασιλιά των σπορ με κυριάρχα δεδομένα, την ισονομία, τη δικαιοσύνη, την αξία και φυσικά την τύχη, να καθορίζουν τ’ αποτελέσματα.

Τώρα όλοι νιώθουμε με βεβαιότητα πως κάτι αλλάζει…

Πως τις Κυριακές μας θ’ απολαμβάνουμε, θα χαιρόμαστε ή θα λυπούμαστε για το αποτέλεσμα της ομάδας μας, χωρίς να κυριαρχεί μέσα μας συνεχώς η αδικία, τα κλεμμένα αποτελέσματα, η προσβολή της νοημοσύνης μας και η καταστροφή της Κυριακής μας.

Υ.Γ.1. Την Πέμπτη είναι η ώρα να παίξει μπάλα κι ο κόσμος. Είναι η ώρα της Τούμπας που γίνεται εφιάλτης για τον αντίπαλο, όταν είναι στα καλά της, σκέφτεται θετικά κι έχει απόλυτη πίστη στην πρόκριση. Όπως παλιά…

Υ.Γ.2. Η Κυβέρνηση στο θέμα του ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα στα ζητήματα που απασχολούσαν τον ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια, μόνο θετικά μπορεί να κριθεί. Αν τη συγκρίνεις με τις προηγούμενες κυβερνήσεις με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, η σημερινή παίζει C.L. και οι προηγούμενες τοπικό.

Υ.Γ.3. Το Σάββατο 29 Απριλίου ανοίγει τις πύλες του το ανακαινισμένο Μακεδονία Παλλάς. Πολλές οι αλλαγές και με εξαιρετική αναβάθμιση σε όλες τις υπηρεσίες του. Η αγάπη του Ιβάν για τον συγκεκριμένο χώρο δεν κρύβεται και οι απαιτήσεις του μεγάλες. Το αποτέλεσμα απ’ ότι φαίνεται θα είναι εντυπωσιακό.