“Πρώτα ο “πόλεμος” μετά οι ευθύνες”

Σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει όλες τις δυνάμεις πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ζητά ενότητα από όλους τους φορείς μέχρι το τέλος της “μάχης” και απόδοση ευθυνών μετά τη λήξη των πλέι-οφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Ο Ηρακλής δίνει έναν πολύ κρίσιμο αγώνα που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια μιας αναμέτρησης για τα πλέι οφ. Ουσιαστικά αγωνίζεται για την ιστορία του, την ιδέα που λέγεται Ηρακλής. Ο αγώνας για την άνοδο είναι ένας «πόλεμος» για τον Ηρακλή που πρέπει να βγει νικητής πάση θυσία. Προς εκεί πρέπει να στραφούν όλες μας οι προσπάθειες και όλη μας η δύναμη. Μέχρι να τελειώσει ο «πόλεμος» δεν έχουν χώρο η εσωστρέφεια ή ακόμα περισσότερο οι διχαστικές λογικές από κανένα.

Όταν τελειώσουν όλα θα υπάρχει ο χρόνος για όσα απασχολούν την «κυανόλευκη» οικογένεια να αναλυθούν και να αποδοθούν –όπου προκύψουν- οι ευθύνες. Τώρα η ομάδα χρειάζεται την στήριξη όλων μας. Είναι δεδομένη η πίστη σε παίκτες και προπονητές και με την συσπείρωση όλων των δυνάμεων του Ηρακλή κανένας στόχος δεν μπορεί να είναι μακρινός. Στην κρίσιμη αυτή φάση πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για να μπορέσει ο Ηρακλής να βγει νικητής”.