“Μόνο η ΕΠΟ γνωρίζει ποιοι πήραν προσκλήσεις”

Ένα πολύ σημαντικό γεγονός καυτηρίασε πριν από λίγο με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς έκανε σαφές πως η ΕΠΟ έδωσε ελάχιστες προσκλήσεις στη διοίκηση του “τριφυλλιού”, οι οποίες αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες των πρασίνων, ενώ τονίζει πως το διευκρινίζει, διότι υπάρχει έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες για… “περίεργη πολιτική διάθεση των προσκλήσεων και τους παραλήπτες αυτών, οι οποίοι δεν ανήκουν ούτε στον Παναθηναϊκό ούτε στον ΠΑΟΚ και μόνο η ΕΠΟ γνωρίζει ποιοι τις έλαβαν”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έλαβε από την ΕΠΟ έναν ελάχιστο και πολύ συγκεκριμένο αριθμό προσκλήσεων, οι οποίες διατέθηκαν αποκλειστικά για τις διοικητικές ανάγκες του Συλλόγου μας.

Δυστυχώς, η υπερβολικά μειωμένη διάθεση των προσκλήσεων, δεν κάλυψε τις απαιτούμενες ανάγκες του Συλλόγου μας και ως εκ τούτου, στον αυριανό τελικό Κυπέλλου δεν θα βρίσκεται κόσμος του Παναθηναϊκού στη θύρα των επισήμων.

Αυτό γίνεται σαφές από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, καθώς τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονη φημολογία για την περίεργη πολιτική διάθεσης των προσκλήσεων και τους παραλήπτες αυτών, οι οποίοι δεν ανήκουν ούτε στον Παναθηναϊκό ούτε στον ΠΑΟΚ και μόνο η ΕΠΟ γνωρίζει ποιοι τις έλαβαν.

Θέλουμε να υπογραμμίσουμε πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στις Θύρες 1, 35, 2, 3, 4, 32, 34, 5, 6 , 7Α και 30, όπως ανακοινώθηκαν κατά τη διάθεση των εισιτηρίων από την ΠΑΕ».