Σαββίδης: «Είναι ντροπή να μιλούν αυτοί»

Μακροσκελής συνέντευξη στην κάμερα του συνδρομητικού έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης που βρέθηκε στο Παλατάκι, απαντώντας μεταξύ άλλων στην…επίθεση που δέχεται ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση του στον τελικό κυπέλλου. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην NOVA:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο βόλεϊ ο Σαββίδης τόνισε: «Είμαι λυπημένος για το αποτέλεσμα, γιατί με αυτό τον κόσμο μέσα στο γήπεδο θέλαμε να πάρουμε τον τίτλο. Αλλά τραυματίστηκε ο καλύτερος μας παίκτης και το αποτέλεσμα ήταν λογικό».

Για το επόμενο παιχνίδι τόνισε: «Σκέφτομαι την κούπα και θέλω να πιστεύω ότι θα την κατακτήσουμε. Χρειάζεται καλή ψυχολογία και τύχη».

Για τη συνεργασία με τον ΑΣ ανέφερε: «Μέσα σε γιορτινό κλίμα και πολύ όμορφα μπορούμε να συζητήσουμε με τον ΑΣ προς ποια κατεύθυνση μπορούμε να στηρίξουμε περισσότερο».

Στην συνέχεια ήταν πολύ επιθετικός για τις ομάδες της Αθήνας με αφορμή τελευταία γεγονότα στο ποδόσφαιρο: «Είναι αστείο και ντροπή γι’ αυτούς που 90 χρόνια το ίδιο σύστημα ευνοεί Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ένα σύστημα με βαθιές ρίζες που δεν φαντάζεται ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλοι. Την άποψη του ΠΑΟΚ θα την σέβονται. Και όπως λένε στην Ρωσία… θα μιλάνε στον πληθυντικό».

Για τις δικαστικές εκκρεμότητες ανέφερε: «Αν το δικαστικό σύστημα λειτουργήσει με σεβασμό στο νόμο θα υπάρξουν τιμωρίες. Κατά την δική μου παρουσία αφαίρεσαν εννιά βαθμούς από τον ΠΑΟΚ. Χάσαμε και το τσάμπιονς ληγκ από τέτοιες καταστάσεις. Ας αποδεχθούν και αυτή τη μοίρα τους τώρα και όσα έγιναν τη χθεσινή μέρα».

Ο Σαββίδης ευχήθηκε να έρθει το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη, αλλά μετά σχολίασε τον θάνατο του νεαρού φιλάθλου: «Αυτά είναι τρομακτικά πράγματα. Δεν είναι δυνατόν να σκοτώνει ο ένας τον άλλο. Η ζωή του καθενός αξίζει πολλά περισσότερα και αυτά είναι πράγματα που δεν διορθώνονται. Το παιδί ήρθε από την Κύπρο να χαρεί μαζί μας και δυστυχώς έγινε αυτό που έγινε».

Τέλος ο Σαββίδης έκανε σχόλιο και για τον διαιτητή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Γιατί τέτοιες υστερίες στην Αθήνα; Κάνουν σαν να μην έχουμε δει τι έχει συμβεί και στο παρελθόν τι έχει συμβεί»