“Έκρηξη” Τσαλίκη και…δείπνο του Όγιος

Λίγο οι μέτριες εμφανίσεις του Μπέντζαμιν Ονουάτσι, λίγο το αίτημα του ποδοσφαιριστή να μην ακολούθησει το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, λόγω γαστρεντερίτιδας, προκάλεσαν την έκρηξη του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, Κώστα Τσαλίκη, ο οποίος έφερε τον “Μπεν” προ των ευθυνών του.

Του εξήγησε ότι μέχρι τώρα δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, ότι μέχρι στιγμής αν και ακριβοπληρωμένος δεν έχει δώσει ούτε στο ελάχιστο, αυτά που πρόσφερε στο διάστημα της κοινής τους θητεία στην Καβάλα. Πρόσθεσε δε, πως αν δεν συμμορφωθεί άμεσα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, τότε είναι πιθανό να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τον Ηρακλή.

Η αλήθεια είναι βέβαια, πως όντως ο Νιγηριανός δεν έχει καταφέρει να βρει τον εαυτό του μέχρι τώρα, δεν έχει βοηθήσει όσο θα μπορούσε την ομάδα δεδομένης της εμπειρίας του, παρά το γεγονός ότι είναι από τους λίγους που του έχουν ικανοποιηθεί όλα τα αιτήματα, με τελευταίο τις έντονες προσπάθειες που έγιναν για την έλευση των παιδιών του από το Βέλγιο στο διάστημα της Μεγάλης Εβδομάδας.

Στο μεταξύ, μπορεί ο Γκιγιέρμο Όγιος να μην προτίμησε την Μίκρα για να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του θα το κάνει όμως σήμερα (25/4) στις 21.00 σε δείπνο που θα τους παραθέσει.

Ο Αργεντινός τεχνικός κάλεσε όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους εργάστηκε στο διάστημα της θητείας του, αλλά και τους άμεσους συνεργάτες στο ποδοσφαιρικό τμήμα (βοηθό, φροντιστές, διερμηνέα).

Κίνηση πάντως, δεν άρεσε ιδιαίτερα στους ανθρώπους της ΠΑΕ, που θα ήθελε το δείπνο να δοθεί λίγες μέρες αργότερα, καθώς αυτές τις ημέρες οι παίκτες θα έπρεπε να είναι προσηλωμένοι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και μόνον σ’ αυτόν.