Τον παραδέχθηκαν και στον ΟΣΦΠ

Παραδοχή στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ έδειξαν σε δηλώσεις του μετά το τέλος του πέμπτου τελικού , τόσο ο Σλάμποταν Μπόσκαν, όσο και ο αρχηγός του Ολυμπιακού Ντίμα Φιλίπποφ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να κάνω ένα σχόλιο για το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ, σε κρίσιμες στιγμές, είχε μεγαλύτερη υπομονή. Δεν μπορούσαμε να βάλουμε πόντους και ταυτόχρονα να σταματήσουμε τον Ντάντε και τον Σαφράνοβιτς. Εμείς δεν είχαμε καθόλου υπομονή κι αυτό είναι κάτι περίεργο για τόσο έμπειρους παίκτες».

Όσον αφορά στο γεγονός πως έσπευσε να συγχαρεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Είναι μέρος της αθλητικής μου κουλτούρας. Ακόμη κι αν είναι δύσκολο, πρέπει να παραδέχεσαι ότι ο αντίπαλος έπαιξε καλύτερα. Άξιζαν αυτή τη νίκη και γι’ αυτό πήγα να τους συγχαρώ».

 Και ο αρχηγός του Ολυμπιακού,Ντίμα Φιλίπποφ: 

Πρώτα απ’ όλα, θέλω να πω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Σε σειρά πέντε παιχνιδιών, πάντα κερδίζει ο καλύτερος. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Πιστεύω ότι εμείς δώσαμε όλοι το 100%, αλλά δεν μας βγήκε. Πρέπει να διαχειριστούμε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ήρεμα, εμείς δεν παίξαμε όπως πρέπει στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς».
Συνεχίζοντας, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν ο Ολυμπιακός υποτίμησε τον ΠΑΟΚ μετά τις συνεχόμενες νίκες μέχρι τον τελικό: «Όχι. Είχαμε φτάσει στον τελικό όπου όλα είναι 0-0. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες τεράστιας κλάσης όπως ο Ντάντε και ο Σαφράνοβιτς. Αυτό το βόλεϊ που έπαιξαν στους τελικούς δεν είχε καμία σχέση με αυτό που έπαιζαν όλη τη χρονιά».

Για το γεγονός πως είδε το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα από τον πάγκο, δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα 13 παικτών. Υπάρχει προπονητής που αποφασίζει. Εγώ είμαι αρχηγός και θέλω πάντα το καλύτερο για την ομάδα, είτε παίζω είτε όχι».

Σχετικά με το μέλλον του, απάντησε: «Το συμβόλαιό μου τελειώνει, είμαι ελεύθερος. Είμαι 5 χρόνια στον Ολυμπιακό και θέλω να παραμείνω, γιατί είναι μία μεγάλη. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με καμία ομάδα».