Ζάρας: «Τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο Θόδωρος Ζάρας με αφορμή την έναρξη της ημιτελικής σειράς της ομάδας του με τον Ολυμπιακό ανανέωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε ήδη εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα. Ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ. Παρά τις δυσκολίες τις φετινής χρονιάς δείξαμε χαρακτήρα, πήραμε ένα πολύ δύσκολο διπλό στην Πυλαία και καταφέραμε να τελειώσουμε με 2-0 την δύσκολη σειρά με τον ΠΑΟΚ. Δουλέψαμε πάρα πολύ για αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας.

Όλο αυτό, όμως, έχουμε αφήσει πίσω μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας την σειρά με τον Ολυμπιακό. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία θα έλεγα πως είναι άλλου επιπέδου. Όπως είναι γνωστό, ο αντίπαλός μας προετοιμάζεται για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και επί τη ευκαιρία θα ήθελα να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Είναι η μόνη ελληνική ομάδα που μας εκπροσωπεί φέτος και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μας κάνει περήφανους, όπως μας έκανε και τα προηγούμενα χρόνια.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ίσως ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δοκιμάσει στην άμυνά του και σε κάποια plays του κάποια νέα στοιχεία. Ίσως το δει ως ένα καλό τεστ πριν το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη. Εμείς θα πάμε στον Πειραιά με στόχο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε από αυτή την αναμέτρηση…».